Βασική ζύμη για λεπτά μπισκότα με κουπ πατ

Αυτή η ζύμη δίνει άριστα μπισκότα που κόβονται τέλεια και είναι κατάλληλα και για να τα γλασάρουμε. Εάν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εσάνς. Με εσάνς αμυγδάλου γίνονται ακαταμάχητα! Τα μπισκότα μας είναι μαλακά όταν βγαίνουν από τον φούρνο και καθώς κρυώνουν σκληραίνουν. Μπορούμε εάν θέλουμε να τα ψήσουμε για λίγο ακόμη ώστε να πάρουν χρώμα οι άκρες τους. Αυτή η ζύμη ΔΕΝ είναι κατάλληλη για να την ψύξουμε ή καταψύξουμε.