Σαντιγί

Last modified date

Σαντιγί

Υλικά:

1 κουτάκι κρέμα γάλακτος (250 γρ.)
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα προσθέτοντας τη ζάχαρη. Το χτυπάμε καλά μέχρι να αφρατέψει και να στέκεται έχοντας πάντα στο νου μας πως αν το χτυπήσουμε πολύ αυτό θα πήξει και θα σκληρύνει. Αν δεν την προλάβουμε και μας πήξει μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στον καφέ μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment