Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Σύνδεσμοι... Αρχική Συνδέσμων ...Παιδιά!
Β 
Β  Για να επιστρέψετε στους συνδέσμους κάντε κλικ εδώ! Β 
Β  Β  Β 
Β 
Β 

Θέατρο Σκιών Τάσου Ανδριώτη

Στο παρόν site θα δείτε ένα μέρος από τη δουλεία του Σπαρτιάτη καραγκιοζοπαίχτη Τάσου Ανδριώτη, την ιστορία του Ελληνικού και παγκοσμίου Θεάτρου Σκιών, πληροφορίες για όλους τους γνωστούς χαρακτήρες του θεάτρου σκιών, πληροφορίες για τα έργα του θεάτρου σκιών, οδηγίες κατασκευής σκηνής, φιγούρων, σκηνικών και άλλα χρήσιμα εργαλεία για το θέατρο σκιών και γενικά θέματα που αφορούν τον λαϊκό μας ξυπόλυτο ήρωα.

https://www.karagiozis.tk

Β 

Teen's Party Place

Δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη για το παιδί, το Teen's Party Place, μια νέα παιδική disco που δίνει άλλη διάσταση στη έννοια της παιδικής διασκέδασης. Το κέφι, τα χρώματα, η εναλλαγή των φωτισμών, τα πρωτότυπα Happenings, τα εφέ φωτισμού, ομίχλης, λέιζερ, strobolight, θα κάνουν κάθε παιδικό πάρτυ πραγματικά ονειρεμένο!

https://www.teenspartyplace.gr

Β 

e-child.gr

Το site της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας. Αποτελείται από ιστοσελίδες που απευθύνονται στους παιδιάτρους, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά.

https://www.e-child.gr

Β 
Β 
Β 
Β 

Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου

Μια ενδιαφέρουσα στήλη στο kosvoice.gr, για το παιδικό βιβλίο, που επιμελείται ο συγγραφέας Βασίλης Κουτσιαρής. Ρίξτε της μια ματιά... ή και περισσότερες! Αξίζει τον κόπο! :)

https://kosvoice.gr/μαγικός

Β 

Το Χαμομηλάκι

Το Χαμομηλάκι είναι μια σελίδα που φτιάχτηκε για να βοηθηθούν τα κακοποιημένα παιδιά. Φτιάχτηκε από μια συντροφιά που έχει σκοπό να βοηθήσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ - ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους πάνω στο τεραστίων διαστάσεων θέμα της παιδικής κακοποίησης.

https://hamomilaki.blogspot.com

Β 

Γραμμή - Σύνδεσμος

Η τηλεφωνική συμβουλευτική «Γραμμή - Σύνδεσμος» απευθύνεται σε γονείς, παιδιά, εφήβους και σε όποιον επιθυμεί να μιλήσει για θέμα σχετικά με παιδί ή έφηβο. Απαντά στον αριθμό 801 801 1177.
Ο καθένας μπορεί να τηλεφωνήσει ανώνυμα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:30-20:30 και κάθε Σάββατο από τις 09:30-14:00.

https://www.tilefonikigrammi.gr

Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Επικοινωνία| Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ Β 
Β  Β 
Β  Β 
Β