Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Σύνδεσμοι... Αρχική Συνδέσμων ...Εκπαίδευση!
Β 
Β  Για να επιστρέψετε στους συνδέσμους κάντε κλικ εδώ! Β 
Β  Β  Β 
Β 
Β 

Γέφυρες Παιδείας

Ο δικτυακός τόπος "Γέφυρες Παιδείας" φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν τόπο συνάντησης και επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών, έναν τόπο που θα γεφυρώσει τις διαφορετικές μας όψεις και θα μας δώσει τη δυνατότητα έκφρασης και δημιουργικής αλληλεπίδρασης.

https://www.gefyres.gr

Β 

School.gr

Σκοπός μας είναι η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων, ιδεών αλλά και η συνεργασία σχολείων εκπαιδευτικών και μαθητών ανεξάρτητα από τον τόπο που βρίσκονται και τη γλώσσα που μιλάνε.

https://www.school.gr

Β 

Mathsforyou.gr

Τι δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχαν τα μαθηματικά; Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι δεν θα έχτιζαν τις πυραμίδες, ο Κολόμβος δεν θα ανακάλυπτε τον Νέο Κόσμο, δεν θα υπήρχε εναλλασσόμενο ρεύμα, ούτε θα είχαν φτάσει διαστημόπλοια στον Άρη. Αυτά και άλλα παρόμοια στοιχεία μαθαίνουν οι επισκέπτες της «νεανικής εκπαιδευτικής πύλης με θέα στα μαθηματικά», καθώς και την ιστορία των μαθηματικών, τις βιογραφίες των σημαντικότερων επιστημόνων, ασκήσεις και πολλά παιχνίδια, που έχουν στόχο να κάνουν την άλγεβρα και τη γεωμετρία συμπαθείς και προσιτές σε όλους.

https://www.mathsforyou.gr

Β 
Β 

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι το εκπαιδευτικό ενδοδίκτυο του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Διαθέτει εκτεταμένη και σύγχρονη δικτυακή υποδομή μέσω της οποίας διασυνδέει και παρέχει ένα πλήρες πακέτο τηλεματικών υπηρεσιών σε 10.500 σχολεία, 2.000 διοικητικές μονάδες του ΥΠΕΠΘ και 33.000 εκπαιδευτικούς, ενώ έχει βραβευτεί ως καλή πρακτική υλοποίησης έργου σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

https://www.sch.gr

Β 

e-Πύλη Εκπαίδευσης

Καλωσήρθες στην e-Πύλη Εκπαίδευσης! Βρίσκεσαι σε Δικτυακή Κοινότητα Μαχόμενων Δασκάλων και Νηπιαγωγών.

https://www.pekp.gr

Β 
Β 
Β 
Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Επικοινωνία| Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ Β 
Β  Β 
Β  Β 
Β