Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Σύνδεσμοι... Αρχική Συνδέσμων ...Πολιτισμός!
Β 
Β  Για να επιστρέψετε στους συνδέσμους κάντε κλικ εδώ! Β 
Β  Β  Β 
Β 
Β 

Ελληνικός Πολιτισμός (Σελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού)

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, προσπαθήσαμε να συμπιέσουμε σε αυτό το πρόγραμμα χιλιετίες δημιουργίας, αιώνες μεγάλης τέχνης, επιτεύγματα του ανθρώπινου πνεύματος, δρόμους έτοιμους, πάνω στους οποίους περπάτησε ο δυτικός πολιτισμός για να φτάσει στη σημερινή του μορφή.

https://www.culture.gr

Β 

Σπαθάρειο Μουσείο

Η δημιουργία του Σπαθάρειου Μουσείου είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας και επίπονης προσπάθειας του διάσημου καλλιτέχνη Ευγένιου Σπαθάρη και της δυνατής θέλησης του Δήμου Αμαρουσίου που συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση ενός κοινού τους ονείρου: Ο Καραγκιόζης να αποκτήσει ένα μόνιμο στέκι.

https://www.karagiozismuseum.gr

Β 

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες παντός τύπου και εντελώς δωρεάν.

https://www.freefoto.com

Β 

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Tα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Kινηματογράφου Θεσσαλονίκης δεν περιορίζει την καλλιτεχνική παρέμβασή του στη δεκαήμερη διεθνή κινηματογραφική συνάντηση του Nοεμβρίου, όπου ανακαλύπτει τις νέες ελπίδες του παγκόσμιου σινεμά και αναδεικνύει τα κρίσιμα μεγέθη που καθορίζουν τον σημερινό κινηματογράφο ή θα καθορίσουν τον κινηματογράφο του αύριο.

https://www.filmfestival.gr

Β 

Ομήρειο

Το ΟΜΗΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ιδρύθηκε το 1980 και πήρε μορφή Ν.Π.Δ.Δ. το 1989. Είναι ένα οικοδόμημα επιτυχημένου συνδυασμού πολλαπλών πνευματικών χρήσεων, και οφείλεται στην προσφορά προς τον Δήμο της Χίου που έκανε το ζεύγος Μιχαήλ και Σταματίας Ξυλά, τον Δεκέμβριο του 1985.

https://www.homerion.gr

Β 
Β 
Β 
Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Επικοινωνία| Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ Β 
Β  Β 
Β  Β 
Β