Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β 
Β 
Επαγγελματίες - Επιχειρήσεις...
...Είδη Σπιτιού - Κήπου!
Β 
Είδη Δώρων - Αξεσουάρ
Έξοδος - Διασκέδαση
Ταξίδια - Εκδρομές - Διαμονή - Ξενοδοχεία - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Είδη Σπιτιού - Κήπου
Ένδυση - Υπόδηση - Ρούχα - Παπούτσια
Βιβλιοπωλεία - Χαρτικά - Βιβλία - Σχολικά - Βοηθήματα
Είδη Αυτοκινήτου - Αυτοκίνητα - Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ
Ιατροί - Παραϊατρικά επαγγέλματα
Διάφοροι επαγγέλματίες
Β 
Αναζήτηση
Β 
Β 
Β 
Β 
Κοσμείν

Μια δυναμική εταιρεία στο χώρο του επίπλου με χαρακτηριστική φιλοσοφία και αναγνωρίσιμη για την τελειότητα της κατασκευής, κατέχει δικαιωματικά τον τίτλο "Κοσμείν" που έγινε και η επωνυμία της.
Η εταιρεία φημίζεται για τα εξαίρετα σαλόνια της, τις κρεβατοκάμαρες, τις τραπεζαρίες, τα σύνθετα και τη μεγάλη ποικιλία της σε έπιπλα σπιτιού & σαλονιού. Σεβόμαστε το προσωπικό σας γούστο, εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας, πραγματοποιούμε τα όνειρά σας!

Β 
Up
Β 
Pennie

Τα Pennie Shops είναι γνωστά για την ποικιλία λευκών ειδών και την αξεπέραστη ποιότητα τους καθώς οι πρώτες ύλες επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια. Δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας. Ελατέ να γνωρίσετε τη μαγεία των χρωμάτων αποτυπωμένη σε σχεδία υψηλής αισθητικής! Δείτε τώρα τη μεγάλη μας ποικιλία από σεντόνια, κουβερλί, κουρτίνες, κεντήματα, χαλιά, προίκα μωρού και πολλά ακόμη!

Β 
Up
Β 
Ξύλινες Πέργκολες Αρχέγονο

Η εταιρεία μας «Αρχέγονο - Exotiq collection» αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη στον τομέα μας, κατασκευαστική και εμπορική επιχείρηση. Μοναδικό μέλημα των υπευθύνων της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών μας και σε απόλυτο χρόνο παράδοσης. Δείτε εδώ κάποια από τα βασικότερα προϊόντα μας: Ψάθινες Ομπρέλες, Ινδικά Έπιπλα, Έπιπλα bamboo, Έπιπλα Έθνικ, Ξύλινα Σπίτια.

Β 
Up
Β 
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Θεόφιλος Σαρασίδης

Τοποθετούμε ξύλινα, συνθετικά ή πρεσαριστά πατώματα. Καρφωτά, κολλητά, πλωτά καθώς και επένδυση σκάλας. Αναλαμβάνουμε επίσης επιδιορθώσεις και φρεσκαρίσματα παλαιών πατωμάτων.
Οι συμβουλές είναι δωρεάν!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 6089690
e-mail: [email protected]

Β 
Up
Β 
ΚεραμοσκεπέςΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
Κώστας Μπελτζενίτης

Κεραμοσκεπές, Βεράντες, Πέργκολες, Ανοιγοκλειόμενες πέργκολες, Σοφίτες, Διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, Καφασωτά, Ξύλινες κατασκευές.
Μαρασλή 41, Αθήνα
Τηλ. - Fax 2105739558
Κιν. 6932735745
e-mail: [email protected]
web: www.keramoskepi.gr

Β 
Up
Β 

CO.DE.RE.
Κεραμοσκεπές - Πέργολες - Πατώματα
Κατασκευάζουμε κεραμοσκεπές, πέργολες, πατώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και ειδικές κατασκευές. Τα ξύλα επιλέγονται με υπευθυνότητα και οι τιμές μας ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη την Ελλάδα.
Γραμμενίδου Δ. Ελένη
Αττάλειας 3 - Βάρη
Τηλ: 211 2705486
Κινητό: 6948 450298

Β 
Up
Β 

Στέγες - Πέργολες - Σοφίτες
από το 1978
Στέγες: οικιών, βεράντας, κήπου.
Λυόμενες κατασκευές.
Παντελεήμων Βαμβακιανός
Τηλ. 210 6718756
Κινητό: 6972 815600

Β 
Up
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Β 
Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ
Β 
Β