Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Διάφορες κατασκευές...  Αρχική Διάφορα διόλου αδιάφορα ...Πρωτότυπη βιτρίνα!
Β 
Β  Για να επιστρέψετε στις Διάφορες κατασκευές κάντε κλικ εδώ! Για την αρχική των Κατασκευών κάντε κλικ εδώ! Β 
Β  Β  Β 
Β 

Πρωτότυπη βιτρίνα

Β 
Β 
Β 
Β 
Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε φέρει από μια βόλτα στην εξοχή, λουλούδια, φύλλα, πετρούλες, όστρακα και χίλια δυό άλλα; Θα ήταν πολύ όμορφο και δημιουργικό να βοηθούσαμε το παιδί μας να φτιάξει μια όμορφη βιτρίνα για να βάλει τα ενθύμια από τον περίπατο.
Θα χρειαστούμε εκτός φυσικά από αυτά που θέλουμε να εκθέσουμε, ένα κουτί ανάλογου πάχους και μεγέθους με αυτά που θέλουμε να εκθέσουμε.
Η πρώτη μας ενέργεια είναι να κόψουμε στην μεγάλη του επιφάνεια το κουτί έτσι ώστε να δημιουργηθεί το μπροστινό «παράθυρο» της βιτρίνας. Με χαρτί είτε χρωματιστό είτε λευκό τυλίγουμε το κουτί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Με ξυλομπογιές μπορεί το παιδί μας να διακοσμήσει το κουτί έτσι ώστε να ταιριάζει και με τα εκθέματα. Με τη βοήθεια κόλλας και πετονιάς ή πολύ λεπτής άσπρης κλωστής τοποθετούμε και στερεώνουμε τα υλικά μας στην βιτρίνα. Όσα θέλουμε να κολληθούν εσωτερικά ή εξωτερικά από το κουτί τα κολλάμε με κόλλα και όσα θέλουμε να κρέμονται στο εσωτερικό του κουτιού χρησιμοποιούμε την πετονιά ή την κλωστή. Τα κρεμάμε από το «ταβάνι» της βιτρίνας περνώντας την πετονιά μέσα από μικρές τρυπούλες που ανοίγουμε και δένοντάς την με κόμπο. Άμα θέλουμε να καλύψουμε τους κόμπους μπορούμε από πάνω τους να κολλήσουμε ένα φύλλο ή λουλουδάκι.
Μια ωραία θαλασσινή κατασκευή είναι αυτή που στο εσωτερικό έχει ζωγραφίσει το παιδί μας ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα στο πάτο της βιτρίνας και γύρω από το κουτί έχει κολλήσει άμμο από τη θάλασσα και κοχύλια και σε διάφορα σημεία στο πάνω μέρος έχει κρεμάσει χάρτινους ζωγραφισμένους γλάρους.
Β 
Β 
Β 
Β 
Δείτε κατασκευές:
Αποκριάτικες
Για τις Εθνικές εορτές
Πασχαλινές
Ευχετήριες κάρτες
Καλοκαιρινές
Διάφορες
Χριστουγεννιάτικες
Β 
Δείτε επίσης:
Πρωτότυπη βιτρίνα
Κομπολόι
Κλειδοθήκη
Σαλόνι κούκλας από σπιρτόκουτα
Διακοσμητικά λουλούδια
Κοσμήματα από χαρτί
Μαράκες
Άνοιξη και Παπαρούνα
Γυάλινα βαζάκια για μπαχαρικά
Β 
Αναζήτηση
Β 
Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ Β 
Β  Β 
Β  Β 
Β