Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)

Last modified date

Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)

Χριστούγεννα και πάλι με μια πρωτότυπη και καλαίσθητη κατασκευή για να διακοσμήσουμε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας

Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)Φέτος τα Χριστούγεννα εμφανίστηκαν δύο νέες μόδες στα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Η πρώτη είναι αυτή που θέλει τα δέντρα μαύρα στολισμένα με ασημένιες μπάλες. Η δεύτερη είναι αυτή που προτείνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να είναι κρεμασμένο από το ταβάνι σαν νυχτερίδα! Αυτή η τελευταία μόδα είναι που μας έδωσε και την ιδέα για ένα Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε! Τα μόμπιλε είναι διακοσμητικές κατασκευές, ελαφρές ως επί το πλείστον, που τις κρεμάμε και με το παραμικρό ρεύμα αέρα κινούνται και στριφογυρνάνε.

Για το Χριστουγεννιάτικο αυτό μόμπιλε θα χρειαστείτε μερικά κουκουνάρια, δυό τρία κλαράκια πεύκου ή έλατου και πετονιά ή λεπτή κορδέλα ή ακόμη και κλωστή. Για να το κρεμάσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά τετραγωνάκια αυτοκόλλητου για ισχυρές σχετικά επικολλήσεις που θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ και στα χαρτοπωλεία.

Με την κορδέλα ή την πετονιά κρεμάμε τα κουκουνάρια από τα κλαράκια (όπως μπορείτε να δείτε στην διπλανή εικόνα) αυτοσχεδιάζοντας και δημιουργώντας όμορφες συνθέσεις. Η κατασκευή αυτή μπορεί να στολίσει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σπιτιού σας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Δεν χαλάει με την βροχή, έχει υλικά που μπορούμε να βρούμε στη φύση και φτιάχνεται στο λεπτό.

Μια άλλη καλή ιδέα για την κατασκευή του mobile είναι να χρησιμοποιήσετε αντί για κουκουνάρια χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπάλες, φιόγκους και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε προσέχοντας να μην είναι πολύ βαρυφορτωμένο και για αισθητικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment