Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές...  Αρχική Διάφορα διόλου αδιάφορα ...Φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Β 
Β  Για να επιστρέψετε στις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές κάντε κλικ εδώ! Για την αρχική των Κατασκευών κάντε κλικ εδώ! Β 
Β  Β  Β 
Β 

Φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Β 
Β 
Β 
Β 

Πως να διατηρήσετε για μεγαλύτερο διάστημα το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο σας χωρίς να χάσει τις βελόνες του να ξεραθεί; Αν το φροντίσετε καλά -με τον τρόπο που θα σας πούμε- θα αντέξει μέχρι 5 εβδομάδες!

Καταρχήν ζητάμε από τον πωλητή που θα αγοράσουμε το δέντρο μας να μην μας καρφώσει το σταυρό-βάση στο κάτω μέρος του κορμού του. Όταν φτάσουμε στο σπίτι με το δεντράκι μας, κόβουμε ένα δίσκο -πάχους περίπου ενός πόντου- από το ξύλο στη βάση του κορμού. Το βάζουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε σε νερό φροντίζοντας να μην χτυπήσουμε ή να βρομίσουμε το σημείο που κόπηκε. Σε αυτή την κατάσταση μπορούμε να το αποθηκεύσουμε για μερικές ημέρες σε ένα δροσερό μέρος (π.χ. στην αποθήκη μας) έχοντας το κάτω μέρος του κορμού του σε ένα κουβά με νερό.

Όταν είμαστε έτοιμοι να το βάλουμε στο σπίτι μας, φτιάχνουμε μια σταθερή βάση σε ένα δοχείο που μπορεί να χωρέσει τουλάχιστον 4-5 λίτρα νερό. Υπολογίζουμε 2 λίτρα νερό για κάθε 5 εκατοστά της διαμέτρου του κορμού του δέντρου μας. Μια τέτοια βάση θα μπορούσε να είναι ένας κουβάς όπου με κομμάτια σκληρού φελιζόλ (το γαλάζιο) μπορούμε να στηρίξουμε τον κορμό του δέντρου μας ώστε να στέκεται όρθιο και καμαρωτό!!! Πρέπει να προσέξουμε ώστε το δέντρο να είναι φυσικά τοποθετημένο, χωρίς να το πιέσουμε ή να το ζουλήξουμε για να χωρέσει στη βάση μας.

Για να το διατηρήσουμε να μην ξεραθεί και πέσουν οι βελόνες του, το κρατάμε μακριά από πηγές θερμότητας και ελέγχουμε καθημερινά τη βάση για να βεβαιωθούμε πως η στάθμη του νερού δεν έχει πέσει κάτω από εκεί που κόπηκε το δέντρο.

Β 
Β 
Β 
Β 
Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!
Β 
Δείτε κατασκευές:
Αποκριάτικες
Για τις Εθνικές εορτές
Πασχαλινές
Ευχετήριες κάρτες
Καλοκαιρινές
Διάφορες
Χριστουγεννιάτικες
Β 
Δείτε επίσης:
Τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι
Τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο
Αλεξανδρινό λουλούδι των Χριστουγέννων
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Χριστουγεννιάτικο στεφάνι
Χριστουγεννιάτικα στολίδια με πορτοκάλια και γαρίφαλα
Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)
Γιορτινή φοντανιέρα
Χειροποίητες οικολογικές χριστουγεννιάτικες μπάλες
Χριστουγεννιάτικο κουτί για δώρο
Παιδικές Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες
Κάρτες Χριστουγεννιάτικες μπάλες
Ευχετήρια κάρτα - χειμωνιάτικο τοπίο
Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κάρτα
Διάφορες Χριστουγεννιάτικες κάρτες
Ευχετήρια κάρτα Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Δεντράκι με γκλίτερ
Φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο
Χριστουγεννιάτικη τουρτιέρα
Χαρτί περιτυλίγματος
Β 
Αναζήτηση
Β 
Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ Β 
Β  Β 
Β  Β 
Β