Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές...  Αρχική Διάφορα διόλου αδιάφορα ...Χαρτί περιτυλίγματος!
Β 
Β  Για να επιστρέψετε στις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές κάντε κλικ εδώ! Για την αρχική των Κατασκευών κάντε κλικ εδώ! Β 
Β  Β  Β 
Β 

Χαρτί περιτυλίγματος

Β 
Β 
Β 
Β 

Υλικά που θα χρειαστούμε:
Άσπρο χαρτί

Μια ωραία ιδέα για να έχουμε στη στιγμή χαρτί περιτυλίγματος είναι να το φτιάξουμε έτσι ώστε να μην φαίνεται πρόχειρο αλλά να είναι μια χειροποίητη δημιουργία. Και μην ξεχνάτε! Τέρμα πια στα ίδια πακέτα των δώρων που είναι όλα αγορασμένα από τα ίδια συνήθως καταστήματα και που για να ξεχωρίσουμε το ένα από το άλλο πρέπει να κοιτάμε συνέχεια τις ετικέτες τους!

Αντί για κορδέλα ή φιόγκο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βαμβακερό λεπτό σπάγκο, ή να πλέξουμε με το βελονάκι ένα μακρύ κορδόνι, κλωστές ραψίματος ή κεντήματος ή και λίγο μαλλί.

Υπάρχουν πολλών ειδών σφραγίδες με όμορφα σχέδια σε κάθε σπίτι, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά. Φτιάχνουμε λοιπόν μοτίβα είτε με την ίδια σφραγίδα σε διαφορετικό χρώμα μελάνι, είτε με το ίδιο χρώμα τα απλώνουμε σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους.
Δεν έχουμε σφραγίδες αλλά έχουμε μελάνι; Τα δάχτυλά μας θα κάνουν μικρά πουά πάνω στο χαρτί κι έτσι αν μη τι άλλο θα κάνουμε ένα πολύ προσωπικό δώρο.
Δεν υπάρχει μελάνι στο σπίτι σας; Κανένα πρόβλημα! Βουτήξτε μαρκαδόρους και ξυλομπογιές και αρχίστε τη δημιουργία!
Το χαρτί περιτυλίγματος που θα φτιάξετε δεν πρέπει να είναι "μπουκωμένο" με πολλά σχέδια και χρώματα το εντυπωσιακό θα είναι το λευκό χρώμα του και τα όμορφα σχέδια που θα δημιουργήσετε πάνω του.
Πως; δεν έχετε χρώματα; Όλα καλά! Θα επιστρατεύσουμε τα περιοδικά. Κόψτε και κολλήστε σχεδιάκια φτιαγμένα από το πολύχρωμο χαρτί των περιοδικών.
Μήπως βρίσκονται χρωματιστές κόλλες στο σπίτι σας; Να μια ωραία λύση. Κόψτε ένα κίτρινο χαρτί σε σχήμα σύννεφου για να γίνουν τα μαλλιά. Δύο μπλε ή πράσινες, ή μαύρες κουκίδες να κάνουν τα μάτια. Δύο κόκκινα χειλάκια ή ένα μεγάλο χαμόγελο. Κολλήστε τα πάνω στο λευκό χαρτί με το οποίο έχετε τυλίξει το δώρο σας και... έτοιμο! Ότι κι αν περιέχει το δέμα, οι εντυπώσεις θα έχουν κλαπεί από το περιτύλιγμα.
Μήπως σας βρίσκονται νερομπογιές ή τέμπερες; η ζωγραφική σας θα μπορεί να γίνει πιο αφηρημένη και σοβαρή. Να έχετε μόνο υπ' όψιν σας πως θα χρειαστεί ελάχιστο νερό ώστε να μην μουσκέψει το χαρτί και λίγη ώρα για στέγνωμα μετά. Τα χαρτιά περιτυλίγματος που θα φτιάξετε θα είναι μοναδικά, ξεχωριστά, χειροποίητα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι και σίγουρα αξιολάτρευτα.

Β 
Β 
Β 
Β 
Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!
Β 
Δείτε κατασκευές:
Αποκριάτικες
Για τις Εθνικές εορτές
Πασχαλινές
Ευχετήριες κάρτες
Καλοκαιρινές
Διάφορες
Χριστουγεννιάτικες
Β 
Δείτε επίσης:
Τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι
Τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο
Αλεξανδρινό λουλούδι των Χριστουγέννων
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Χριστουγεννιάτικο στεφάνι
Χριστουγεννιάτικα στολίδια με πορτοκάλια και γαρίφαλα
Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)
Γιορτινή φοντανιέρα
Χειροποίητες οικολογικές χριστουγεννιάτικες μπάλες
Χριστουγεννιάτικο κουτί για δώρο
Παιδικές Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες
Κάρτες Χριστουγεννιάτικες μπάλες
Ευχετήρια κάρτα - χειμωνιάτικο τοπίο
Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κάρτα
Διάφορες Χριστουγεννιάτικες κάρτες
Ευχετήρια κάρτα Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Δεντράκι με γκλίτερ
Φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο
Χριστουγεννιάτικη τουρτιέρα
Χαρτί περιτυλίγματος
Β 
Αναζήτηση
Β 
Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ Β 
Β  Β 
Β  Β 
Β