Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές...  Αρχική Διάφορα διόλου αδιάφορα ...Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)!
Β 
Β  Για να επιστρέψετε στις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές κάντε κλικ εδώ! Για την αρχική των Κατασκευών κάντε κλικ εδώ! Β 
Β  Β  Β 
Β 

Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)

Β 
Β 
Β 
Β 
Φέτος τα Χριστούγεννα εμφανίστηκαν δύο νέες μόδες στα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Η πρώτη είναι αυτή που θέλει τα δέντρα μαύρα στολισμένα με ασημένιες μπάλες. Η δεύτερη είναι αυτή που προτείνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να είναι κρεμασμένο από το ταβάνι σαν νυχτερίδα! Αυτή η τελευταία μόδα είναι που μας έδωσε και την ιδέα για ένα Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε! Τα μόμπιλε είναι διακοσμητικές κατασκευές, ελαφρές ως επί το πλείστον, που τις κρεμάμε και με το παραμικρό ρεύμα αέρα κινούνται και στριφογυρνάνε.
Για το Χριστουγεννιάτικο αυτό μόμπιλε θα χρειαστείτε μερικά κουκουνάρια, δυό τρία κλαράκια πεύκου ή έλατου και πετονιά ή λεπτή κορδέλα ή ακόμη και κλωστή. Για να το κρεμάσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά τετραγωνάκια αυτοκόλλητου για ισχυρές σχετικά επικολλήσεις που θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ και στα χαρτοπωλεία.
Με την κορδέλα ή την πετονιά κρεμάμε τα κουκουνάρια από τα κλαράκια (όπως μπορείτε να δείτε στην διπλανή εικόνα) αυτοσχεδιάζοντας και δημιουργώντας όμορφες συνθέσεις. Η κατασκευή αυτή μπορεί να στολίσει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σπιτιού σας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Δεν χαλάει με την βροχή, έχει υλικά που μπορούμε να βρούμε στη φύση και φτιάχνεται στο λεπτό.
Μια άλλη καλή ιδέα για την κατασκευή του mobile είναι να χρησιμοποιήσετε αντί για κουκουνάρια χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπάλες, φιόγκους και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε προσέχοντας να μην είναι πολύ βαρυφορτωμένο και για αισθητικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους.
Β 
Β 
Β 
Β 
Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!
Β 
Δείτε κατασκευές:
Αποκριάτικες
Για τις Εθνικές εορτές
Πασχαλινές
Ευχετήριες κάρτες
Καλοκαιρινές
Διάφορες
Χριστουγεννιάτικες
Β 
Δείτε επίσης:
Τρισδιάστατο διακοσμητικό αστέρι
Τρισδιάστατο διακοσμητικό έλατο
Αλεξανδρινό λουλούδι των Χριστουγέννων
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Χριστουγεννιάτικο στεφάνι
Χριστουγεννιάτικα στολίδια με πορτοκάλια και γαρίφαλα
Χριστουγεννιάτικο μόμπιλε (mobile)
Γιορτινή φοντανιέρα
Χειροποίητες οικολογικές χριστουγεννιάτικες μπάλες
Χριστουγεννιάτικο κουτί για δώρο
Παιδικές Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες
Κάρτες Χριστουγεννιάτικες μπάλες
Ευχετήρια κάρτα - χειμωνιάτικο τοπίο
Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κάρτα
Διάφορες Χριστουγεννιάτικες κάρτες
Ευχετήρια κάρτα Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Δεντράκι με γκλίτερ
Φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο
Χριστουγεννιάτικη τουρτιέρα
Χαρτί περιτυλίγματος
Β 
Αναζήτηση
Β 
Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Β  Β 
Β  Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ Β 
Β  Β 
Β  Β 
Β