Αρχική Ματιά
Νέο στη Ματιά
Β  ΕΙΔΑ .:ΤΑΞΙΔΙΑ .:ΣΥΝΤΑΓΕΣ .:ΒΙΒΛΙΑ .:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .:ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ .:ΔΙΑΦΟΡΑ .:ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ .:ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ .:ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Β 
Β 
Β 
Β 
Ταινίες... Αρχική Βιβλιοθήκης ...Εγώ, αυτός και η μητέρα του!
Για να επιστρέψετε στις Ταινίες κάντε κλικ εδώ! Για να επιστρέψετε στα Διάφορα κάντε κλικ εδώ!
Β 

Εγώ, αυτός και η μητέρα του - Prime

Διακοπές για μένα, εκτός των άλλων, σημαίνει και πλήρης απομάκρυνση από κάθε είδους οθόνη, είτε από PC είτε τηλεόρασης. Οι διακοπές όμως τελείωσαν και είπα να ξεκινήσω την επαφή μου με τις οθόνες από αυτήν της τηλεόρασης βλέποντας μία ταινία. Η επίσκεψη στο Video Club της γειτονιάς, μου έδωσε την πρώτη γεύση από φθινόπωρο αν και είμαστε ακόμα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου. Περιπλανώμενη στις προθήκες με τις ταινίες το μάτι μου έπεσε σε μία που από το εξώφυλλο της, με κοιτούσε η Meryl Streep με απόγνωση ενώ η Uma Thurman χαμογελούσε κοιτώντας με νόημα τον Bryan Greenberg. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισα ότι αυτή η ταινία θα ήταν εκείνη που θα έβαζε τέλος στην αποτοξίνωση μου από τις οθόνες.
Η εν λόγω ταινία, που φέρει τον τίτλο «Prime», κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το 2005 από τις εταιρίες Universal Pictures και Stratus Film Company. Τόσο το σενάριο όσο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο ταλαντούχος Μπεν Γιάνγκερ (Ben Younger). Στην χώρα μας την ταινία κυκλοφορεί η εταιρία ODEON με τίτλο «Εγώ, αυτός και η μητέρα του». Ο ήχος του DVD είναι 5.1 Dolby Digital Surround και φυσικά υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι.
Ας σας δώσω όμως μια μικρή γεύση από την ταινία. Η ζωή του 23χρονου Ντέιβιντ (Μπράιαν Γκρινμπεργκ – Bryan Greenberg) συναντιέται με αυτήν της πρόσφατα χωρισμένης 37χρονης Ράφη (Ούμα Θέρμαν – Uma Thurman) και δημιουργείται μία σχέση η οποία εκτός των άλλων προβλημάτων έχει να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις της μητέρας του Ντέιβιντ, Λίζας (Μέριλ Στριπ – Meryl Streep) η οποία τυχαίνει να είναι και ψυχολόγος της Ράφη.
Αν και πρόκειται για κοινωνική ταινία, δεν είναι λίγες οι φορές που οι καταστάσεις, οι ατάκες και οι εκφράσεις των ηρώων της ταινίας βγάζουν αβίαστα γέλιο. Υπάρχουν φυσικά και οι στιγμές που σε συγκινούν θυμίζοντάς σου πιθανόν κάποια προβλήματα που έχεις αντιμετωπίσει και ο ίδιος στις σχέσεις σου. Γενικά η εναλλαγή των ευχάριστων και των δυσάρεστων στιγμών της σχέσης αυτού του ζευγαριού κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή έως το τέλος της ταινίας, το οποίο θα μάθετε όταν τη δείτε.
Κλείνοντας το κείμενο αυτό να σας πω ότι η ταινία «Εγώ, αυτός και η μητέρα του» είναι μια σύγχρονη, ρεαλιστική ταινία, που η ερμηνεία των διακεκριμένων ηθοποιών την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες του 2005.

Δείτε ένα video σχετικό με την ταινία κάνοντας κλικ εδώ!

Ο.Κ.

Β 
Β 
Δείτε:
Ταινίες
Βιβλία
Ήξερες ότι...
Ζώα
Φυτά
Μικρά και Μεγάλα
Ανακαλύψεις - Εφευρέσεις
CD Μουσικής
Ελληνικός κινηματογράφος
Β 
Δείτε επίσης:
Το χρονικό της Νάρνια
Εγώ, αυτός και η μητέρα του
H εποχή των παγετώνων 2: Η απόψυξη
Alter Ego
Incredible Hulk
Twilight - Λυκόφως
2012
Avatar
GI Joe: The rise of Cobra
Σέρλοκ Χόλμς - Sherlock Holmes
Β 
Ρίξτε μια ματιά στην συνταγή μας και φτιάξτε σπιτικό ποπ κορν (pop corn), για να "συνοδέψετε" την ταινία, σε χρόνο dt.
Β 
Αναζήτηση
Β 
Β 
Β 
Up
Β 
Β 
Β 
Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Πλοηγηθείτε | Λάβετε Μέρος | Δημιουργία και Ανάπτυξη ΆΡΚΕΣΙΣ
Β 
Β