Ευχετήρια κάρτα Χριστουγεννιάτικο δέντρο .: Διάφορα .: Ματιά
 

Ευχετήρια κάρτα Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μια όμορφη και φτιαγμένη από τα χέρια μας Χριστουγεννιάτικη κάρτα, για να στείλουμε τις ευχές μας

Γράφει: Matia Gr
Ευχετήρια κάρτα Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Θα χρειαστούμε:
Έγχρωμα χαρτιά τύπου κανσόν
Μερικά φύλλα φτέρης
χαρτιά γυαλιστερά σε διάφορα χρώματα
Κόλλα
Ένα ψαλίδι
Προαιρετικά:
Πούλιες, χάντρες, στρας, ασημόσκονη, χρυσόσκονη
Στυλό σε γυαλιστερά χρώματα

Για να δούμε πως θα φτιάξουμε αυτή την όμορφη κάρτα για να στείλουμε τις ευχές μας…

Κόβουμε το χαρτόνι μας στο μέγεθος και το σχήμα που επιθυμούμε να έχει η κάρτα μας. Την διπλώνουμε στη μέση και με τη βοήθεια ενός στυλό: πιέζοντας τον πάνω στην τσάκιση, βοηθάμε να γίνει πιο έντονη η τσάκιση (πύκμανση) της.

Με την κόλλα προσεκτικά κολλάμε το φύλλο της φτέρης πάνω στην πρόσοψη της κάρτας μας και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας είναι έτοιμο!

Κόβουμε με ειδικό κόφτη ή διατρητικό (διακορευτή) κύκλους από τα γυαλιστερά χαρτιά που θα τις χρησιμοποιήσουμε σαν μπάλες για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Στη συνέχεια κόβουμε προσεκτικά το άστρο που θα στολίσει την κορυφή, και το κολλάμε προσεκτικά με τη βοήθεια οδοντογλυφίδας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο από φτέρη.

Μπορούμε, αν θέλουμε, να συνεχίσουμε την διακόσμηση της κάρτας μας γράφοντας Καλά Χριστούγεννα ή βάζοντας στρας, χρυσόσκονη και τα υπόλοιπα προαιρετικά υλικά μας.

Είναι μια πολύ εύκολη κατασκευή Χριστουγεννιάτικης κάρτας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Επίσης ανάλογα με τον αποδέκτη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια πιο σοβαρή και λιτή διακόσμηση ή μια πιο ζωηρόχρωμη και χαρούμενη.

 
 
 
 
Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.