Κάρτες Χριστουγεννιάτικες Μπάλες .: Διάφορα .: Ματιά
 

Κάρτες Χριστουγεννιάτικες Μπάλες

Εύκολη και γρήγορη κατασκευή πρωτότυπης Χριστουγεννιάτικης κάρτας

Γράφει: Matia Gr
Κάρτες Χριστουγεννιάτικες Μπάλες

Υλικά που θα χρειαστούμε:
Λευκά (κατά προτίμηση) χαρτόνια κανσόν
Χαρτιά περιτυλίγματος (μπορούμε και χρησιμοποιημένα)
Πολύ λεπτή ασημένια ή χρυσή κορδέλα (σπάγκος)
Ασημόσκονη ή χρυσόσκονη
Κόλλα
Σελοτέιπ
Ένα ψαλίδι

Μια εύκολη και γρήγορη κατασκευή πρωτότυπης Χριστουγεννιάτικης κάρτας που μπορεί να γίνει από μικρούς και μεγάλους.

Κόβουμε με το ψαλίδι το χαρτόνι (κανσόν) μας στο μέγεθος που θέλουμε να έχουν οι κάρτες μας και τις διπλώνουμε στη μέση, τσακίζοντας τις προσεκτικά.

Στην συνέχεια κόβουμε τα χαρτιά περιτυλίγματος σε σχήματα χριστουγεννιάτικων στολιδιών: στρογγυλά, σχήμα δάκρυ, καρδούλες, οβάλ, και σε ότι άλλο θέλει η φαντασία μας. Από το πίσω μέρος τους κολλάμε με κόλλα ή σελοτέιπ την ασημοκλωστή και κατόπιν κολλάμε το σημείο αυτό στην εξωτερική πλευρά της κάρτας μας. Δένουμε την ασημοκλωστή σε φιόγκο έτσι ώστε να φαίνεται σαν να κρέμεται το χριστουγεννιάτικο στολίδι μας.

Τέλος, αν θέλουμε σε κάποιες από τις κάρτες μας μπορούμε να κάνουμε διακοσμητικές γραμμούλες πάνω στις “μπάλες” μας ώστε να έχουμε πιο φαντεζί αποτέλεσμα.

 
 
 
 
Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.