Ο Όλαφ από το Φρόζεν .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ο Όλαφ από το Φρόζεν

Ελάτε να τον φτιάξουμε με αυτή την εύκολη κατασκευή!

Γράφει: Matia Gr
Ο Όλαφ από το Φρόζεν

Ο Όλαφ από το Φρόζεν

Από την υπέροχη ταινία της Disney, Frozen, νομίζω πως ο ήρωας που έκλεψε την καρδιά όλων, μικρών και μεγάλων, είναι αδιαμφισβήτητα ο Όλαφ! Ελάτε να τον φτιάξουμε με αυτή την εύκολη κατασκευή!

Ο Όλαφ από το Φρόζεν

Θα χρειαστούμε:
1 κάλτσα λευκή (38 νούμερο περίπου) από αυτές που δεν έχουν σχηματισμένη φτέρνα
1 1/2 κούπα ρύζι
2 μεγάλα μάτια κατασκευών (1 cm)
1 μικρό κομμάτι πορτοκαλί ύφασμα ή τσόχα
1 κομμάτι μαύρο ύφασμα ή τσόχα
2 άσπρα πομ πον
Θερμόκολλα ή κόλλα
Λευκό λαστιχάκι για μαλλιά (μεσαίο μέγεθος) ή κορδέλα ή σχοινί

Κατασκευή:
Πρώτα θα γεμίσουμε την βάση-κοιλίτσα του Όλαφ. Θα γίνει πιο εύκολα αν έχουμε βοήθεια έτσι ώστε ο ένας να κρατάει ανοιχτή τη κάλτσα και ο άλλος να προσθέτει το ρύζι. Βάζουμε λιγότερο από τα 3/4 του ρυζιού που θα χρησιμοποιήσουμε. Κρατάμε κάθετη τη κάλτσα και την κλείνουμε με λαστιχάκι για τα μαλλιά (το περνάμε δυό τρεις φορές) ή κορδέλα κτλ. Τώρα θα γεμίσουμε με το μικρότερο μέρος του ρυζιού και θα κλείσουμε αυτό το μέρος με λαστιχάκι για τα μαλλιά. Τέλος βάζουμε το υπόλοιπο ρύζι στο κεφάλι, το στρώνουμε να κάτσει καλά και κλείνουμε με το τελευταίο λαστιχάκι. Τώρα θα κόψουμε στόμα, χέρια, μαλλιά, φρύδια και 3 κουμπιά από την μαύρη τσόχα και μια ωραία μύτη από την πορτοκαλί. Τα κολλάμε προσεκτικά στη θέση τους αφήνοντας για το τέλος τα μάτια και τα φρύδια. Στο κάτω μέρος κολλάμε τα πομ πον για πόδια και ο Όλαφ μας είναι έτοιμος να μας χαρίσει το χαμόγελό του και την γλυκιά παρουσία του!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.