Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κάρτα .: Διάφορα .: Ματιά
 

Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κάρτα πολύ γρήγορα με φτηνά και εύκολα στην εύρεση τους υλικά

Γράφει: Matia Gr
Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Υλικά που θα χρειαστούμε:
Ζικ ζακ κορδέλα (στα είδη ραπτικής θα τη βρείτε) σε πράσινο και κόκκινο χρώμα
Κόλλα
Χαρτόνι κανσόν
1 αστεράκι από χρυσόχαρτο για κορυφή

Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη κάρτα πολύ γρήγορα με φτηνά και εύκολα στην εύρεση τους υλικά.

Κόβουμε το χαρτόνι μας στο μέγεθος που θέλουμε να έχει η κάρτα μας και το διπλώνουμε στη μέση. Προσεκτικά τσακίζουμε την ακμή του διπλώματος.

Στο μπροστινό μέρος της κάρτας μας αχνογράφουμε, με την κόλλα, γραμμές παράλληλες που το μέγεθός τους είναι από το μεγαλύτερο (στη βάση της κάρτας) προς το μικρότερο (στο πάνω μέρος της), σχηματίζοντας έτσι ένα τριγωνικό δέντρο. Θα πρέπει να έχουν απόσταση ύψους μεταξύ τους τόσο ώστε να χωράει η κόκκινη κορδέλα. Κόβουμε ανάλογα την πράσινη κορδέλα μας ώστε στη βάση της να έχει 9 καμπύλες, στην πιο πάνω οκτώ και ούτω κάθ’ εξής μέχρι το πάνω μέρος όπου θα έχει μία μόνο, και την κολλάμε.

Ανάμεσα στις πράσινες γραμμές βάζουμε κόλλα και κολλάμε την κόκκινη κορδέλα.

Στο πάνω μέρος του δέντρου μας κολλάμε το αστεράκι και η κάρτα μας είναι έτοιμη!

 
 
 
 
Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μπορείτε να πάρετε και βλέποντας τα βίντεο με οδηγίες, που έχουμε επιλέξει για εσάς, κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα