Χριστουγεννιάτικο δέντρο με δαχτυλομπογιές .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με δαχτυλομπογιές

Ένα υπέροχο χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δέντρο με δαχτυλομπογιές!

Γράφει: Matia Gr
Χριστουγεννιάτικο δέντρο με δαχτυλομπογιές

Θα χρειαστούμε:
Δαχτυλομπογιά πράσινη, κίτρινη, καφέ και κόκκινη
Μεγάλο χοντρό χαρτόνι

Κατασκευή:
Βουτάμε τα παιδικά χεράκια στις πράσινες δαχτυλομπογιές και φτιάχνουμε τέσσερις παλάμες για το κάτω μέρος του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στη συνέχεια τρεις από πάνω, δύο πιο πάνω, κι άλλες δύο λίγο πιο μαζεμένες και τέλος μία για κορυφή.
Σχεδιάζουμε στο κάτω μέρος τον κορμό του δέντρου και στο πάνω μέρος ένα λαμπερό αστέρι. Αφήνουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με δαχτυλομπογιές να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια βουτώντας το έξω μέρος της παλάμης των παιδιών και σφίγγοντάς το σε μπουνιά φτιάχνουμε όμορφες κόκκινες μπάλες να στολίζουν το δέντρο!
Είναι μια πολύ εύκολη κατασκευή, εύκολη ακόμη και για πολύ μικρά παιδιά, ιδανική για παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία όπου το κάθε παιδάκι θα μπορεί να έχει το ολόδικό του χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Καλά Χριστούγεννα!!!

Πηγή φωτογραφίας: Wannabe Green

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.