Δωράκι χριστουγεννιάτικο δέντρο με μολύβι ή στυλό .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δωράκι χριστουγεννιάτικο δέντρο με μολύβι ή στυλό

Θαυμάσια χειροποίητα αναμνηστικά δωράκια για πάρτυ γενεθλίων ή κέρασμα στην τάξη ή γενικά όπου θέλουμε να κάνουμε χαρούμενα πολλά παιδάκια χωρίς να τα επιβαρύνουμε με γλυκά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Γράφει: Matia Gr
Δωράκι χριστουγεννιάτικο δέντρο με μολύβι ή στυλό

Θα χρειαστούμε:

Ένα πατρόν για χριστουγεννιάτικο δέντρο
Ένα πατρόν για αστέρι
Πράσινη τσόχα
Κίτρινη τσόχα
Κορδέλα πολύ λεπτή
Κόλλα
Κοπίδι
Και φυσικά στυλό ή/και μολύβια

Κατασκευή:

Κόβουμε με την βοήθεια του πατρόν από την πράσινη τσόχα έλατα και από την κίτρινη αστέρια. Πάνω σε κάθε έλατο κάνουμε δύο ζευγάρια παράλληλων οριζόντιων τομών. Το μήκος τους θα πρέπει ίσα ίσα να αφήνει το μολύβι ή το στυλό μας να περνάει. Τέλος κολλάμε το αστέρι στην κορυφή του και δένουμε στην βάση του μολυβιού ή του στυλό μας ένα μικρό φιογκάκι με την κορδέλα.
Εάν δεν τα θέλουμε τόσο λιτά μπορούμε να κόψουμε από τσόχα και να κολλήσουμε πάνω μπάλες ή αστέρια ή να ζωγραφίσουμε τα δεντράκια με χρωματιστό γκλίτερ. Καλές γιορτές!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα