Ένα τζάκι για όλους .: Διάφορα .: Ματιά
 

Ένα τζάκι για όλους

Τα παιδιά θα το λατρέψουν και όλοι θα μαζεύονται γύρω του για να πουν ιστορίες και παραμύθια!

Γράφει: Matia Gr
Ένα τζάκι για όλους

Θα χρειαστούμε:
Μεγάλα άδεια κουτιά
Λευκό χαρτί
Κολλητική ταινία
Κόλλα
Κόκκινη μπογιά
Κόλλα πλαστελίνη
Χάρακα
Μολύβι

Εκτέλεση:
Διαλέξτε κουτιά που βολεύουν τα μεγέθη τους. Μπορείτε να τα ζητήσετε από καταστήματα που δεν τα χρειάζονται πια καθώς επίσης και από τα σούπερ μάρκετ. Καλό θα ήταν να είναι από το ίδιο προϊόν ώστε να μην έχετε πρόβλημα πως να τα τοποθετήσετε. Φτιάχνετε με τα κουτιά ένα Π συνδέοντάς τα μεταξύ τους με κολλητική ταινία.

Ένα τζάκι για όλους

Όταν το φτιάξετε, κολλάτε πάνω του στις 3 από τις τέσσερις πλευρές του λευκό χαρτί. Επίσης υπολογίζετε και ένα χαρτί που θα κολλήσετε στον τοίχο με κόλλα πλαστελίνη στο βάθος του τζακιού σας. Μετράμε με τον χάρακα και σημειώνουμε με το μολύβι τα παραλληλόγραμμα που θα κάνουν τα τούβλα του τζακιού μας. Βάφουμε κόκκινα τα τούβλα του τζακιού και αυτά στο χαρτί που θα βάλουμε στο βάθος του.

Ένα τζάκι για όλους

Κολλάμε στον τοίχο το χαρτί μας και στη συνέχεια στερεώνουμε στον τοίχο την κατασκευή του τζακιού μας έτσι ώστε να φαίνεται σωστά το χαρτί στην μέσα πλευρά του τζακιού. Διακοσμούμε το πάνω και το μπροστινό μέρος του τζακιού και είναι έτοιμο να ζεστάνει τις καρδιές μας!

  Χειροποίητο χριστουγεννιάτικο στεφάνι από χαρτί
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.