Ένας χιονάνθρωπος στην πόρτα σας .: Διάφορα .: Ματιά
 

Ένας χιονάνθρωπος στην πόρτα σας

Ένας χιονάνθρωπος υπεύθυνος καλωσορίσματος διαθέσιμος κάθε ώρα και στιγμή, στην εξώπορτα σας.

Γράφει: Matia Gr
Ένας χιονάνθρωπος στην πόρτα σας

Θα χρειαστούμε:
Μαύρο και πορτοκαλί χαρτί κανσόν
Ύφασμα ή χοντρή κορδέλα
Αυτοκόλλητα σε μορφή πλαστελίνης

Κατασκευή:
Με την βοήθεια ποτηριών ή άλλων στρογγυλών σκευών κόβουμε κύκλους. Δύο μεγάλους για τα μάτια και μικρότερους για χαμόγελο και κουμπιά. Κόβουμε ένα ισοσκελές τρίγωνο από το πορτοκαλί χαρτόνι. “Κολλάμε” πάνω στην πόρτα μας τα μάτια, την μύτη, το χαμόγελο και τα κουμπιά του χιονανθρώπου μας με την κόλλα πλαστελίνη που θα τα κρατήσει στην θέση τους αλλά θα φύγει και εύκολα όταν θελήσουμε να ξεστολίσουμε την πόρτα μας.
Τώρα το ρόλο του κασκώλ που θα παίξει το ύφασμα ή η κορδέλα, εάν θέλουμε μπορούμε να το τυλίξουμε γύρω γύρω από την πόρτα (δηλαδή να πηγαίνει και από την μέσα πλευρά της) και να το δέσουμε έναν ωραίο φιόγκο. Εάν όχι απλά το στερεώνουμε καλά με τα αυτοκόλλητα-πλαστελίνη που χρησιμοποιήσαμε και παραπάνω. Ο χιονάνθρωπός μας είναι έτοιμος να καλωσορίσει εσάς, την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας στο σπιτικό σας!

  Κουλουράκια αμυγδάλου χριστουγεννιάτικο στεφάνι
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.