Ένα λαχταριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ένα λαχταριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ακολουθήστε τις οδηγίες της κατασκευής και φτιάξτε το πρωτότυπο αυτό Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να στολίσετε το σπίτι σας ή να το χαρίσετε.

Γράφει: Matia Gr
Ένα λαχταριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένα λαχταριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένα λαχταριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Θα χρειαστούμε:
Αρκετά χοντρό χαρτόνι
Λίγη γιρλάντα
Κολλητική ταινία
Κολλητική ταινία διπλής όψης
Καραμέλες και σοκολατάκια τυλιγμένα ένα ένα
Τσαλακωμένα χαρτιά

Κατασκευή:
Ξεκινάμε σχεδιάζοντας έναν μεγάλο κύκλο στο χαρτόνι μας (επιστρατεύονται καπάκια κατσαρόλας, μεγάλα στρογγυλά ταψιά κτλ). Δημιουργούμε έναν κώνο κόβοντας μία ακτίνα του κύκλου και τυλίγοντας να είναι στο μεγαλύτερο μέρος του διπλό το χαρτόνι. Με την κολλητική ταινία κολλάμε επιμελώς από μέσα και από έξω τον κώνο μας. Γεμίζουμε με τα τσαλακωμένα χαρτιά προσέχοντας να μην ξεκολλήσει ο κώνος και αν θέλουμε τον σταθεροποιούμε με κολλητική μέσα σε μία πιατέλα, μια γλάστρα, ένα πιάτο κτλ.
Με την κολλητική ταινία διπλής όψης ξεκινάμε κάνοντας στην κάτω πλευρά του κώνου ένα δαχτυλίδι. Βγάζουμε το προστατευτικό της ταινίας και ξεκινάμε να κολλάμε. Πρώτα ένα δαχτυλίδι γιρλάντας και από πάνω κοντά κοντά σοκολατάκια ή καραμέλες από την άκρη της συσκευασίας τους έτσι ώστε να καλύπτει η άκρη τους την γιρλάντα. Επόμενο δαχτυλίδι κολλητικής διπλής όψεως και συνεχίζουμε να κολλάμε τα γλυκά μας φροντίζοντας να μην δημιουργούνται κενά. Τελειώνουμε με ένα ακόμη κομμάτι γιρλάντα και πάνω πάνω στερεώνουμε ένα χριστουγεννιάτικο αστέρι. Μόλις φτιάξαμε το πιο λαχταριστό, το πιο νόστιμο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου! Ιδανική κατασκευή και για να την προσφέρουμε σαν δώρο. Πιστέψτε με, θα πανηγυριστεί η άφιξή του σε κάθε σπίτι!

Ένα λαχταριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.