Ματιά

Το ύψος του Νίκου Μουτσινά είναι…

επιτέλους μάθαμε πόσο ψηλός είναι!

Το ύψος του Νίκου Μουτσινά είναι…

Η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο σήμερα στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” τον Νίκο Μουτσινά.

Αρχικά συζήτησαν για την “Βερβερίτσα”, την κωμική θεατρική παράσταση που ξεκινάει σήμερα την καλοκαιρινή της περιοδεία από τη Σαλαμίνα. Ο Νίκος Μουτσινάς παίζει και σκηνοθετεί και δίπλα του είναι η Μαρία Σολωμού, η Ματίνα Νικολάου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Στέλλα Ρουσάκη και η Νικόλ Παναγιώτου.

Συζήτησαν για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του, χωρίς να πουν τίποτα επειδή θέλει να τα κρατάει προσωπικά κι όχι να βλέπει το πρόσωπό του σε αφιερώματα με πρώην σχέσεις κλπ κλπ.

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε το ύψος του. Ο Κώστας, συμπαρουσιαστής στην εκπομπή, έβγαλε μια μεζούρα. Ο Νίκος κρατούσε την πάνω άκρη και καθώς ο Κώστας έσκυβε προς τα κάτω, ο Νίκος ύψωνε κι άλλο τη μεζούρα. “Ελάτε βρε παιδιά αυτό είναι λάθος δεν μπορεί να είναι 1.90!”

Στη συνέχεια έπιασε το πάνω μέρος της μεζούρας η Ναταλία Γερμανού που, με τρόπο ώστε να μη γίνει αντιληπτή, κατέβασε τη μεζούρα πιο χαμηλά από το αυτί του Νίκου. “Νίκο είσαι 1.67”, “Μα τι λες, 1.67 ήμουν στη Πρώτη Δημοτικού”, αστειεύτηκε ο Νίκος με τη σειρά του. Η τρίτη μέτρηση ήταν η καλύτερη και αληθινή. Το ύψος του Νίκου Μουτσινά είναι 1.76!

Στέλλα

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα