Νέο κατάστημα από την Ikea

Νέο κατάστημα από την Ikea

Η Ικέα ξεκίνησε ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα, από τα αποτελέσματα του οποίου θα κριθεί η μελλοντική πολιτική της εταιρείας. Συγκεκριμένα άνοιξε ένα καινούριο κατάστημα Ikea στο κέντρο του Αμβούργου. Είναι το πρώτο κατάστημα που ανοίγει στο κέντρο, κι όχι στα περίχωρα, μιας πόλης και τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας θέλουν να δουν αν θα μπορέσουν να προσελκύσουν έτσι νέους πελάτες. Έρευνες μάλιστα δείχνουν ότι η αύξηση της τιμής της βενζίνης και ο χρόνος που χρειάζεται για να πας σε κάποιο κατάστημα έξω από την πόλη είναι αποτρεπτικοί παράγοντες.

Τα στελέχη της Ikea πιστεύουν ότι οι μισοί πελάτες που θα έρχονται στο νέο κατάστημα στο κέντρο του Αμβούργου, θα χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ποδήλατα ή θα έρχονται με τα πόδια. Επιπλέον θα υπάρχουν νέες δυνατότητες για τη μεταφορά των προϊόντων, ώστε να εξυπηρετούνται και οι πελάτες που έρχονται χωρίς αυτοκίνητο.

Η Ikea έχει ήδη 356 καταστήματα σε 44 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ένα από αυτά είναι στην Κύπρο (Λευκωσία) και πέντε στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment