Ματιά

Ξέρεις ποιο προϊόν ταιριάζει στο δέρμα σου;

Με κλικ εδώ θα βλέπετε τα βίντεο που διαλέγει η Ματιά στο YouTube! ΤΩΡΑ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ SKIN EXPERT ΤΟΥΣ! Με κλικ εδώ θα βλέπετε τα βίντεο που διαλέγει η Ματιά στο YouTube! […]

Ξέρεις ποιο προϊόν ταιριάζει στο δέρμα σου;

Ξέρεις ποιο προϊόν ταιριάζει στο δέρμα σου;

ΤΩΡΑ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ SKIN EXPERT ΤΟΥΣ!

Φανταστείτε ένα site που ξέρει τα πάντα για κάθε επιδερμίδα, ανά πάσα στιγμή.
Ένα site με όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε. Είναι το
Skin Expert,
ο απόλυτος οδηγός για την επιδερμίδα από τη
L’Oréal Paris!

Μπείτε στο Skin Expert οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Μέσα από μία σειρά ερωτήσεων, σαν να μιλάτε η ίδια με έναν ειδικό, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας και σας προτείνει τα πιο κατάλληλα προϊόντα.

Το Skin Expert καταλαβαίνει τα πάντα.
Οι ερωτήσεις και τα χρώματα του site αλλάζουν ανάλογα με την ώρα που το επισκέπτεσαι. Κι αν έχεις ήδη κάνει το test, αλλά θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα, το site θα σε αναγνωρίσει στη δεύτερη επίσκεψή σου και θα σου κάνει διαφορετικές ερωτήσεις.

Το Skin Expert βρίσκει την φροντίδα που έχεις ανάγκη.
Και με βάση τα αποτελέσματα του test σου προτείνει τα προϊόντα για τις ξεχωριστές ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας, τα οποία μπορείς να αγοράσεις άμεσα online. Επιπλέον, όταν δεις τα αποτελέσματα, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα, και να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα της L’Oréal Paris!

Με το Skin Expert θα μάθεις τα πάντα.
Διάβασε τα άρθρα της Skincare Expert Μάνιας Μπούσμπουρα και μάθε ακόμη περισσότερα για ό,τι σε απασχολεί σχετικά με την επιδερμίδα σου. Κάνοντας κλικ στο μενού του site θα βρείτε και ένα γλωσσάριο, με εξηγήσεις γοα διάφορους δερματολογικούς όρους ώστε να κατανοήσετε ακόμη καλύτερα τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας.

Το Skin Expert είναι εδώ. Γνώρισέ το!Ξέρεις ποιο προϊόν ταιριάζει στο δέρμα σου;

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγορά