Ματιά

Άρρωστος ο Ανδρέας Λοβέρδος – είναι το ασφαλιστικό η αιτία;

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος νοσηλεύεται από την Κυριακή του Πάσχα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Όταν μάλιστα επιχείρησαν να τον υποβάλουν σε αξονική τομογραφία στο Νοσοκομείο Βέροιας, διαπιστώθηκε ότι […]

Άρρωστος ο Ανδρέας Λοβέρδος – είναι το ασφαλιστικό η αιτία;

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέας Λοβέρδος νοσηλεύεται από την Κυριακή του Πάσχα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Όταν μάλιστα επιχείρησαν να τον υποβάλουν σε αξονική τομογραφία στο Νοσοκομείο Βέροιας, διαπιστώθηκε ότι ο τομογράφος είναι εκτός λειτουργίας. Η δημόσια συγνώμη του ιατρικού προσωπικού συνοδεύτηκε από τη δήλωση ότι είχε εξαντληθεί η λυχνία του αξονικού τομογράφου και ότι δεν ήταν δυνατή η αντικατάστασή της επειδή το Πάσχα Ορθοδοξών και Καθολικών που φέτος έπεσαν μαζί, δεν επέτρεπε να γίνει παραγγελία απ’ τη Γαλλία. Έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νάουσας όπου έγιναν οι κατάλληλες εξετάσεις.

Είναι άραγε το άγχος για το ασφαλιστικό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα πιο σοβαρό που τον κρατάει κλινήρη; Η απάντηση θα δοθεί από τους στρατιωτικούς ιατρούς του ΝΙΜΤΣ, μιας και ο υπουργός έχοντας πάρει μια μικρή (διάβαζε πικρή) γεύση απ’ το ΕΣΥ, προτίμησε τα σίγουρα, ή για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του προτίμησε να εξεταστεί και απ’ τον “προσωπικό του θεράποντα ιατρό”.

Βιάστηκαν κάποιοι δημοσιογράφοι να πουν ότι ο κύριος υπουργός έζησε, και συμμετείχει και ο ίδιος, τον Γολγοθά του κάθε ασφαλισμένου. Βρε παιδιά υπάρχει άλλος ασφαλισμένος που τον πήγε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο; Μη πείτε ναι! Θα τρελαθώ, θα πηδηχθώ απ’ το παράθυρο!

Περαστικά σας υπουργέ μου. Θα σας στενοχωρήσω, και δεν είναι σωστό, αλλά πρέπει να σας πω το εξής. Όταν ένας απλός πολίτης χρειάζεται μια εξέταση του λένε να βρει τρόπο να την κάνει. Κι όταν χρειάζεται να τον μεταφέρουν σε άλλη πόλη, η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, όχι επειδή είναι σοβαρή η κατάσταση του, αλλά επειδή δεν υπάρχει ασθενοφόρο. Έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι κύριε υπουργέ. Δείξτε ότι έχετε τα κότσια και την ευφυία να αντιληφθείτε το πρόβλημα ασφαλιστικής κάλυψης του απλού πολίτη, αλλά και να το λύσετε.

Και καλή ανάρρωση.

vidi

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικαιρότητα