Γερμανικά Leopard στα Κατεχόμενα .: Είδα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Γερμανικά Leopard στα Κατεχόμενα

Η Γερμανία όχι μόνο κάνει τα στραβά μάτια για τη μεταφορά Leopard 2A4 στα Κατεχόμενα, αλλά ετοιμάζεται να παραδόσει νέα άρματα μάχης με αναβαθμισμένη θωράκιση στην Τουρκία

Γράφει: E Α
Γερμανικά Leopard στα Κατεχόμενα

Ομάδα πολιτών, αποφασίσαμε σήμερα, 13/10/2020 να σταθούμε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο κατά την άφιξη του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών κ. Χαικο Μαας στην Κύπρο, θέλοντας να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας για την παρουσία γερμανικών αρμάτων μάχης σε άσκηση του τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα εδάφη μας.

Θεωρήσαμε ότι ο Γερμανός Υπ. Εξωτερικών θα πρέπει να πληροφορηθεί ότι η ενέργεια αυτή της Γερμανίας δεν πέρασε απαρατήρητη στην Κύπρο και σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ευρωπαϊκή αλλλεγγύη!!!

Η Γερμανία, από τη στιγμή που ανέλαβε πρωτοβουλία στο διάλογο σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά και το κυπριακό ως προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου οφείλει να προβεί στις άμεσες παραστάσεις προς την Τουρκία ώστε να αποσύρει τα 84 άρματα μάχης Leopard 2A4 που έχουν μεταφερθεί παράνομα στο κατεχόμενο τμήμα της πατρίδας μας, που σύμφωνα με το πρωτόκολο 10 της ενταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελεί ευρωπαϊκό έδαφος.

Ευχαριστούμε το σταθμό Reuters που πέρασε και ενημερώθηκε για τη συμβολική αυτή εκδήλωση διαμαρτυριας

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα