Μαγειρίτσα αξίας 150 ευρώ .: Είδα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μαγειρίτσα αξίας 150 ευρώ

Γράφει: Matia Gr
Μαγειρίτσα αξίας 150 ευρώ

Κοπελούδα μου καλή και λατρεμένη να σου εξηγήσω. Όχι δεν είμαι κοιλιόδουλος -πολλοί ορκίζονται για το αντίθετο, κρίνοντας από τον όγκο μου- και όχι δεν ονειρεύομαι μαγειρίτσα μεσημέρι Μεγάλης Πέμπτης. Αλλά να!

Είδα εχθές στις ειδήσεις (σε ποιο κανάλι θα σε γελάσω και δεν το θέλω) ότι στο νησί των ανέμων -όχι σε αυτό βρε, στο άλλο: που κουνιόνται ακόμα και όταν δεν φυσά- στην Μύκονο ντε… ένα εστιατόριο έχει τιμή για το Double Dot του Μεγάλου Σαββάτου -κάθεσαι;- 150 ευρώ, χωρίς τα ποτά, το πιάτο!!! Δηλαδή αν κάποιος θέλει να φάει και δεύτερο πιάτο θα πρέπει να πληρώσει 300 ευρώ;!

Βρε λεβέντες μου -χμ!- είστε με τα καλά σας; ΤΙ έχει μέσα αυτή η μαγειρίτσα; Την Άρτα και τα Γιάννενα να είχε δεν θα κόστιζε τόσο… ΕΛΕΟΣ!!! Τι το τάιζαν το ζωντανό πριν του πάρουν την συκωταριά; Βασιλικό πολτό; Νέκταρ των Θεών του Ολύμπου! Σαμπάνια; (όχι αυτή της Τζούλιας καλέ… πιο φτηνή… αμέσως εσύ!!!)

Τέλος, πάντων! Το έγραψα και ξεθύμανα! Αν τώρα βρεθεί κανά χαϊβάνι και σκάσει 150 ευρώ για ένα πιάτο μαγειρίτσα… καλά του κάνουν του π.. χαϊβανιού!!! Έ! Μα!!! Τα θέλει ο απαυτός του… Να μου πεις εκεί που πήγε δεν θα τα θέλει;;; Θα τα θέλει!!!

Άντε όμορφη κοπελούδα μου! Καλό μεσημέρι, καλό μήνα και καλή Ανάσταση να έχουμε! Εύχομαι!

Ν.Π.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.