Ξύσμα πορτοκαλιού

Ξύσμα πορτοκαλιού

Πριν στύψω πορτοκαλάδα πλένω καλά τα πορτοκάλια και τρίβω την φλούδα τους στον τρίφτη. Το ξύσμα πορτοκαλιού το φυλάω στην κατάψυξη μέσα σε μικρά κομμάτια από αλουμινόχαρτο ή σε σακούλες κατάψυξης. Έτσι κάνω οικονομία μιας και έχω ξύσμα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, χωρίς να αγοράζω πορτοκάλια ακριβά εκτός εποχής!

Ματούλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment