Οι πολιτικοί κατάστρεψαν τη χώρα! .: Facebook .: Ματιά
 

Οι πολιτικοί κατάστρεψαν τη χώρα!

Γράφει: Matia Gr
Οι πολιτικοί κατάστρεψαν τη χώρα!

Οι πολιτικοί κατάστρεψαν την χώρα!

Τίποτα δεν έμεινε όρθιο:
Το Περιβάλον εύκολη λεία του τσιμέντου και της ρύπανσης, τα Δάση καμμένα, η Υγεία ελεεινά παραδομένη στο φακελάκι, η Παιδεία τριτοκοσμική, οι Εθνικοί Πόροι ξεπουλημένοι σε ξένους, τα Εθνικά Θέματα σκουπίδια κάτω από ένα χαλί! Ρουσφέτι και αναξιοκρατία, σκάνδαλα και διαφθορά, μίζες, πολιτική ανευθυνότητα, έλλειψη δημοκρατικού ήθους, ένα σάπιο καθεστώς που έσπρωξε την Ελλάδα στην καταστροφή!

Το κράτος που δημιούργησε ο δικομματισμός με την ανοχή και την αρωγή μας είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας! Αυτοί που μας εξαπάτησαν στο παρελθόν, ναι αυτοί οι ίδιοι, πάνε τώρα, αφού κατάφεραν να μας εξαπατήσουν για μια ακόμα φορά, να ξεπουλήσουν και το μέλλον της πατρίδας μας σε ΔΝΤ, ΕΕ, Τράπεζες, σε ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες.

Αν εμείς έχουμε ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του τόπου, τα παιδιά μας, οι επόμενες γενιές,
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Σταματήστε τον Georgios Papandreou!
Όλοι μαζί σε ένα νέο ΟΧΙ κατά της κοινωνικής εξαθλίωσης,
κατά της υποδούλωσης της χώρας μας σε ξένους κατακτητές!

του Χάρρυ Κλυνν

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.