Πρώην παίκτης του MasterChef στο GNTM: Boys & Girls; .: Είδα .: Ματιά
 

Πρώην παίκτης του MasterChef στο GNTM: Boys & Girls;

Στο GNT 3 θα διαγωνιστούν και άντρες. Ανάμεσα στα πιθανά ονόματα ήταν κι ένας παίκτης του MasterChef Greece

Γράφει: Στέλλα Ροζάκη
Πρώην παίκτης του MasterChef στο GNTM: Boys & Girls;

Το επόμενο GNTM θα ονομάζεται GNTM: Boys & Girls και θα συμμετέχουν και… ωραίοι άντρες!

Ο πρώην παίκτης του Masterchef, Κωνσταντίνος Γατόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Open “Καλοκαίρι #NOT”, για το μόντελινγκ και την πρόταση που δέχτηκε για συμμετοχή στο GNTM Boys and Girls.

https://www.youtube.com/watch?v=x1jOQUsYF_s

Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο μοντέλο. Βασικά, δεν με βοήθησε σαν μάγειρα γιατί δεν με προβάλανε και ποτέ σαν μάγειρα. Θυμάμαι σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές να λένε “ο Κωνσταντίνος το μοντέλο που είναι στο MasterChef” ενώ θα έπρεπε να λένε “ο Κωνσταντίνος που είναι στο MasterChef ασχολείται με το μόντελινγκ”. Δηλαδή, όλοι με χαρακτήριζαν μοντέλο.

Για λίγο πέρασε από το μυαλό μου να περάσω από το GNTM. Όταν κάποια στιγμή δέχτηκα τηλεφώνημα και μηνύματα, από άτομα μέσα από το Star, που μου έλεγαν πρέπει να πας. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτή την εμπειρία δεν θέλω να τη ζήσω.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα