Βίντεο: μην το ρισκάρετε με τον Κορονοϊό! .: Είδα .: Ματιά
 

Βίντεο: μην το ρισκάρετε με τον Κορονοϊό!

Η Tara Jane Langston είναι 39 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

Γράφει: Matia Gr
Βίντεο: μην το ρισκάρετε με τον Κορονοϊό!

Η Tara Jane Langston πρόσεχε τη διατροφή της και γυμναζόταν. Δεν πρόσεχε και κόλλησε Κορονοϊό. Δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από την Εντατική, ζητώντας από όλους μας να μην το ρισκάρουμε με τον Κορονοϊό.

Κατανοώ τη νοοτροπία τους, επειδή κι εγώ πριν νοσήσω σκεφτόμουν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες και υπερβολές, και ότι δεν θα επέτρεπα να παρασυρθώ από την υστερία. Μετά όμως κόλλησα Κορονοϊό και δεν θέλω ποτέ ξανά να βιώσω κάτι τέτοιο, επειδή ήταν μια άκρως δυσάρεστη εμπειρία. Για αυτό με τράβηξα βίντεο και το έστειλα στους συναδέλφους μου, οι οποίοι θα πήγαιναν σε ένα εκπαιδευτικό συνέδριο. Ήθελα να τους προειδοποιήσω να μην πάνε, επειδή δεν αξίζει το ρίσκο. Το καλύτερο για αυτούς είναι να μείνουν σπίτι, σε απομόνωση.

Woman in ICU warns of Covid-19 dangers: 'Don't take any chances'Woman in ICU warns of Covid-19 dangers: ‘Don’t take any chances’

Μη διανοηθείτε να το ρισκάρετε. Δείτε σε τι άσχημη κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δεν μπορώ να αναπνεύσω χωρίς παροχή οξυγόνου. Μου έχουν βάλει ορούς και καθετήρα. Ειλικρινά είμαι 10 φορές καλύτερα από όσο όταν με φέρανε εδώ. Εάν καπνίζετε ακόμα αφήστε τα τσιγάρα κάτω, επειδή με αυτή την αρρώστια έχετε ανάγκη από τα πνευμόνια σας. Σας παρακαλώ μην το ρισκάρετε, επειδή αν τα πράγματα πάνε στραβά θα καταλήξετε κι εσείς εδώ. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης. Δεν έχω δει το σύζυγό μου και τα κορίτσια από την Παρασκευή. Για άλλη μια φορά, μην το ρισκάρετε!

Μετά από 4 ημέρες ανέβασε και νέο βίντεο στο οποίο είναι σε ανάρρωση και ελπίζει να πάρει σύντομα εξιτήριο και να ξαναδεί τα παιδιά της.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα