Βίντεο: μην το ρισκάρετε με τον Κορονοϊό!

Last modified date

Βίντεο: μην το ρισκάρετε με τον Κορονοϊό!

Βίντεο: μην το ρισκάρετε με τον Κορονοϊό!

Η Tara Jane Langston είναι 39 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

Η Tara Jane Langston πρόσεχε τη διατροφή της και γυμναζόταν. Δεν πρόσεχε και κόλλησε Κορονοϊό. Δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από την Εντατική, ζητώντας από όλους μας να μην το ρισκάρουμε με τον Κορονοϊό.

Κατανοώ τη νοοτροπία τους, επειδή κι εγώ πριν νοσήσω σκεφτόμουν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες και υπερβολές, και ότι δεν θα επέτρεπα να παρασυρθώ από την υστερία. Μετά όμως κόλλησα Κορονοϊό και δεν θέλω ποτέ ξανά να βιώσω κάτι τέτοιο, επειδή ήταν μια άκρως δυσάρεστη εμπειρία. Για αυτό με τράβηξα βίντεο και το έστειλα στους συναδέλφους μου, οι οποίοι θα πήγαιναν σε ένα εκπαιδευτικό συνέδριο. Ήθελα να τους προειδοποιήσω να μην πάνε, επειδή δεν αξίζει το ρίσκο. Το καλύτερο για αυτούς είναι να μείνουν σπίτι, σε απομόνωση.

Μη διανοηθείτε να το ρισκάρετε. Δείτε σε τι άσχημη κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δεν μπορώ να αναπνεύσω χωρίς παροχή οξυγόνου. Μου έχουν βάλει ορούς και καθετήρα. Ειλικρινά είμαι 10 φορές καλύτερα από όσο όταν με φέρανε εδώ. Εάν καπνίζετε ακόμα αφήστε τα τσιγάρα κάτω, επειδή με αυτή την αρρώστια έχετε ανάγκη από τα πνευμόνια σας. Σας παρακαλώ μην το ρισκάρετε, επειδή αν τα πράγματα πάνε στραβά θα καταλήξετε κι εσείς εδώ. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης. Δεν έχω δει το σύζυγό μου και τα κορίτσια από την Παρασκευή. Για άλλη μια φορά, μην το ρισκάρετε!

Μετά από 4 ημέρες ανέβασε και νέο βίντεο στο οποίο είναι σε ανάρρωση και ελπίζει να πάρει σύντομα εξιτήριο και να ξαναδεί τα παιδιά της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment