Ματιά

Βοηθήστε την ΕΛΙΖΑ!

Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ προστατεύει βρέφη και παιδιά που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση

Βοηθήστε την ΕΛΙΖΑ!

Γεγονός είναι ότι σε έναν ιδανικό κόσμο, η πολιτεία θα φρόντιζε για κάθε ανάγκη των πολιτών της, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα φυσικά στις ανάγκες ανάγκες των μικρότερων μελών αυτής. Ο κόσμος μας όμως απέχει μακράν του ιδανικού… έτσι το ρόλο της προστασίας και της φροντίδας των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τον αναλαμβάνουν ενώσεις, σωματεία ακόμα και εθελοντές χωρίς οργάνωση αλλά με κοινωνικές ευαισθησίες και αγάπη για τον πλησίον τους.

Ένα τέτοιο σωματείο, που μάλιστα ασχολείται με βρέφη και παιδιά είναι και το Σωματείο ΕΛΙΖΑ! Η δράση του ποικίλη, θεάρεστη και φυσικά δαπανηρή. Είναι μια προσπάθεια που πραγματικά αξίζει κάθε βοήθεια από όλους μας και που μας εγγυάται ότι η βοήθεια αυτή που θα δώσουμε θα φτάσει ακέραιη σε εκείνα τα παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη!

Ρωτάμε την καρδιά μας και εκείνη θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε… ένα ποσό -ανεξαρτήτως ύψους- που για εμάς θα μεταφραζόταν σε άλλη μία εφήμερη πολυτέλεια της καθημερινότητάς μας, μπορεί να δώσει αέρα στα πανιά του Σωματείου ΕΛΙΖΑ και να βοηθήσει να χαραχτεί άλλο ένα χαμόγελο σε ένα παιδικό προσωπάκι!

https://www.youtube.com/watch?v=zsBvT5RUXbM

Κάντε τη δωρεά σας eliza.org.gr/xmas-karaoke

Γινόμαστε ΜΙΑ φωνή… για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ που προστατεύει βρέφη και παιδιά που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτόν το σκοπό συλλέγουμε χρήματα για τη λειτουργία της 1ης Νοσοκομειακής Μονάδας που δημιουργήσαμε στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Για να στηρίξουμε κακοποιημένα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Μαζί Σταματάμε την Κακοποίηση των Παιδιών. Σήμερα, όχι Αύριο!

Στέλλα

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είδα

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;