ΟΔΟΣ ΤΡΟΜΟΥ – ΜΕΡΟΣ 2: 1978 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Γράφει: Matia Gr
ΟΔΟΣ ΤΡΟΜΟΥ – ΜΕΡΟΣ 2: 1978 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
Tags

Μη χάσετε τη δεύτερη ταινία της τρομακτικής τριλογίας "Οδός Τρόμου".

Σεϊντισάιντ, 1978. Το σχολείο έκλεισε για καλοκαίρι και η κατασκήνωση Νάιτγουινγκ ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Όταν όμως ένας ακόμα κάτοικος του Σεϊντισάιντ κυριεύεται από μια μανία να σκοτώνει, η διασκέδαση κάτω από τον ήλιο μετατρέπεται σε έναν φρικιαστικό αγώνα επιβίωσης.

Επίκαιρα

Δείτε την τριλογία "Οδός Τρόμου", μόνο στο Netflix αυτόν τον Ιούλιο.
Οδός Τρόμου – Μέρος 1: 1994 – 2 Ιουλίου
Οδός Τρόμου – Μέρος 2: 1978 – 9 Ιουλίου
Οδός Τρόμου – Μέρος 3: 1666 – 16 Ιουλίου

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

ΟΔΟΣ ΤΡΟΜΟΥ – ΜΕΡΟΣ 2: 1978 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Στην καταραμένη πόλη του Σεϊντισάιντ, η μανία ενός δολοφόνου τρομοκρατεί μια κατασκήνωση και μετατρέπει ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι σε φρικιαστική μάχη για επιβίωση.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα