ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ (The Many Saints of Newark) - trailer (greek subs) .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ (The Many Saints of Newark) – trailer (greek subs)

Γράφει: Matia Gr
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ (The Many Saints of Newark) - trailer (greek subs)ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ (The Many Saints of Newark) – trailer (greek subs)

28 Οκτωβρίου 2021 πρεμιέρα στην Ελλάδα

Ο νεαρός Τόνι Σοπράνο (Μάικλ Γκαντολφίνι ) μεγαλώνει σε μία από τις πιο ταραχώδεις περιόδους στην ιστορία του Νιούαρκ και ανδρώνεται, καθώς αντίπαλες συμμορίες ανελίσσονται και διεκδικούν την εξουσία από την πανίσχυρη εγκληματική οργάνωση των ΝτιΜέο, που κυριαρχεί στη διχασμένη από τον ρατσισμό πόλη. Εγκλωβισμένος σε μία εποχή που αλλάζει ραγδαία είναι ο θείος που θαυμάζει, ο Ντίκι Μολτισάντι (Αλεσάντρο Νιβόλα), ο οποίος παλεύει να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές και προσωπικές του υποχρεώσεις. Η επιρροή που ασκεί στον ανιψιό είναι τέτοια που ο θείος θα πλάσει τον εύπιστο έφηβο και θα τον μεταμορφώσει στον πανίσχυρο αρχιμαφιόζο, τον Τόνι Σοπράνο.

Σκηνοθεσία: Alan Taylor
Με τους: Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Vera Farmiga, Corey Stoll, Ray Liotta, Michela De Rossi, Michael Gandolfini, Billy Magnussen, John Magaro, Michael Imperioli

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες