Ματιά

Ελίτ | Επίσημο Teaser | Netflix

Έχετε πολλά να δείτε πριν ξεκινήσει η σεζόν 4. "Ελίτ: Ιστορίες", από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου. Δευτέρα 14 ΙΟΥΝ: Γκουθμάν, Κάγιε και Ρέμπε Τρίτη 15 ΙΟΥΝ: Νάντια και Γκουθμάν Τετάρτη 16 ΙΟΥΝ: […]

Ελίτ | Επίσημο Teaser | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=F92nSj407gg

Έχετε πολλά να δείτε πριν ξεκινήσει η σεζόν 4. "Ελίτ: Ιστορίες", από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου.
Δευτέρα 14 ΙΟΥΝ: Γκουθμάν, Κάγιε και Ρέμπε
Τρίτη 15 ΙΟΥΝ: Νάντια και Γκουθμάν
Τετάρτη 16 ΙΟΥΝ: Όμαρ, Άντερ και Αλέξις
Πέμπτη 17 ΙΟΥΝ: Κάρλα και Σαμουέλ

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ελίτ | Επίσημο Teaser | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα