Ματιά

Fate: The Winx Saga | Η σεζόν 2 έρχεται! | Netflix

Το "Fate: The Winx Saga" επιστρέφει με άλλη μία σεζόν! Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά στην Ιρλανδία. Ετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερη μαγεία και 8 νέα επεισόδια. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα: […]

Fate: The Winx Saga | Η σεζόν 2 έρχεται! | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=T6TXM5YTstg

Το "Fate: The Winx Saga" επιστρέφει με άλλη μία σεζόν! Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά στην Ιρλανδία. Ετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερη μαγεία και 8 νέα επεισόδια.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα: ακολουθήστε το @FateNetflix στο Instagram!

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Fate: The Winx Saga | Η σεζόν 2 έρχεται! | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Αποφασισμένη να τελειοποιήσει τις μαγικές της δυνάμεις, μια παρέα εφήβων βιώνει τις κόντρες και τον έρωτα, ενώ φοιτά στο Αλφία, ένα οικοτροφείο μαγείας.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα