Ματιά

ΦΕΓΓΑΡΙ, ΣΟΥ ‘ΡΧΟΜΑΙ | Επίσημο τρέιλερ #2 | Netflix

Αποφασισμένο και με πάθος για την επιστήμη, ένα έξυπνο κοριτσάκι φτιάχνει έναν πύραυλο για να πάει στο φεγγάρι και να αποδείξει ότι η θρυλική Θεά της Σελήνης υπάρχει. Εκεί καταλήγει να ζει μια απρόσμενη […]

ΦΕΓΓΑΡΙ, ΣΟΥ ‘ΡΧΟΜΑΙ | Επίσημο τρέιλερ #2 | Netflix

Αποφασισμένο και με πάθος για την επιστήμη, ένα έξυπνο κοριτσάκι φτιάχνει έναν πύραυλο για να πάει στο φεγγάρι και να αποδείξει ότι η θρυλική Θεά της Σελήνης υπάρχει. Εκεί καταλήγει να ζει μια απρόσμενη περιπέτεια και ανακαλύπτει μια μαγική γη με φανταστικά πλάσματα. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και σχεδιαστή κινουμένων σχεδίων Γκλεν Κιν και με τους Τζένι Ριμ και Πέιλιν Τσου στη διεύθυνση παραγωγής. Πρωταγωνιστούν οι Κάθι Ανγκ, Φιλίπα Σου, Ρόμπερτ Τζ. Τσιου, Κεν Τζεόνγκ, Τζον Τσο, Ρούθι Ανν Μάιλς, Μάργκαρετ Τσο, Κιμίκο Γκλεν, Αρτ Μπάτλερ, Ιρέν Τσου, Κλεμ Τσονγκ, Κόνραντ Ρικαμόρα και Σάντρα.

Το παν είναι να πιστεύεις
Δείτε το ΦΕΓΓΑΡΙ, ΣΟΥ ‘ΡΧΟΜΑΙ, στο Netflix στις 23 Οκτωβρίου: https://www.netflix.com/OvertheMoon

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 193 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

ΦΕΓΓΑΡΙ, ΣΟΥ ‘ΡΧΟΜΑΙ | Επίσημο τρέιλερ #2 | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Σχετικά άρθρα