Game of Thrones: Oathbreaker - Season 6 / Episode 3 – 2016 .: TV Shows .: Ματιά
 

Game of Thrones: Oathbreaker – Season 6 / Episode 3 – 2016

Game of Thrones / Κύκλος 6ος / Επεισόδιο 3 / Τίτλος επεισοδίου: Oathbreaker

Γράφει:
Game of Thrones: Oathbreaker – Season 6 / Episode 3 – 2016

Game of Thrones: Oathbreaker
Τίτλος επεισοδίου: Oathbreaker
Κύκλος: 6ος
Επεισόδιο: 3

Διάρκεια:
56 λεπτά

Υπόθεση Επεισοδίου:
Στα πρώτα λεπτά του τρίτου επεισοδίου -της έκτης περιόδου- της αγαπημένης μας σειράς, ο Jon παίρνει τις πρώτες του ανάσες -επανερχόμενος στην ζωή- χάρη στην Κόκκινη Γυναίκα. Στο πλάι του βρίσκεται τόσο εκείνη, η Melisandre, όσο και ο Davos. Στο άμεσο μέλλον θα φανεί πως σκοπεύει να εκμεταλλευτεί αυτή την δεύτερη ευκαιρία του στη ζωή.

Ας αφήσουμε όμως για λίγο την ξηρά και ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε ένα καράβι που παλεύει με τα φουρτουνιασμένα κύματα. Μέσα σε αυτό το πλεούμενο βρίσκονται τρία αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο Samwell και η Gilly με τον μικρό Sam, που συνεχίζουν το ταξίδι-αποστολή τους. Το κέφι της Gilly όσο απομακρύνονται από το Βορρά όλο και γίνεται καλύτερο. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Samwell, που φαίνεται ότι δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με το σκαμπανέβασμα του πλωτού μέσου τους.

Επιστρέφοντας σε στερεό έδαφος και κινούμενοι βορειότερα του Τείχους, συναντάμε τον Bran μαζί με τον Three-Eyed Raven. Για άλλη μια φορά, με την βοήθεια του δεύτερου, ο Bran γίνεται κοινωνός γεγονότων που είχαν διαδραματιστεί πριν την γέννηση του. Γεγονότων όμως που όσο και να θέλει δεν μπορεί να αλλάξει.

Στα ανατολικά του Westeros, η Daenerys οδηγείται στο μέρος που θα ήθελε λιγότερο απ’ όλα τα άλλα να βρίσκεται… στην πόλη που ζουν ελεύθερες-φυλακισμένες οι χήρες των Khal. Όσο κι αν δεν της αρέσει αυτό, ίσως η παραμονή της εκεί -εξαιτίας των εθίμων που έχουν οι Dothraki- να είναι το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει.

  Tomb Raider - 2018

Την ίδια στιγμή, νοτιότερα στο Meereen, ο Varis προσπαθεί να “κρατήσει όρθιο το κάστρο” αναζητώντας απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα. Στον ίδιο βέβαια σκοπό είναι ταγμένοι ο Tyrion, η Missandei και ο Grey Worm, ακόμα και όταν απλά πρέπει να “σκοτώσουν” με κάποιο τρόπο την ώρα τους.

Δυτικότερα, στο Kings Landing, η μηχανορράφος Cersei -πάντα με τη συνδρομή του Jaime και του Qyburn- αρχίζει να κινεί ξανά τα νήματα της εξουσίας. Πρώτο της μέλημα να πάρει με το μέρος της τα “πουλάκια” του Varis ώστε να μαθαίνει ό,τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα και όχι μόνο! Ταυτόχρονα ο Tommen προσπαθεί να το παίξει βασιλιάς… χωρίς να πείθει ιδιαίτερα.

Στο Braavos, η Arya με μεγαλύτερο πείσμα και ανανεωμένη αποφασιστικότητα συνεχίζει την επίπονη εκπαίδευση της. Ως ανταμοιβή, δε, θα της δοθεί ένα ανέλπιστο και τεράστιο δώρο.

Τέλος στο Winterfell, ο Ramsay αφού δολοφόνησε τον πατέρα του και έγινε -έτσι θαρρεί- ο απόλυτος κύριος του Βορρά καταστρώνει τα δικά του σχέδια για το Παιχνίδι του Στέμματος. Κι εκείνος λαμβάνει ένα αναπάντεχο δώρο που πιθανότατα να αλλάξει κάτι στην σκακιέρα του Παιχνιδιού!

Game of Thrones: Season 6 – S06E03 Trailer (Greek subs)

Game of Thrones 6ος κύκλος, 3ο επεισόδιο!Game of Thrones 6ος κύκλος, 3ο επεισόδιο!

Συντελεστές

Creators:
David Benioff, D.B. Weiss

Σενάριο

David Benioff, D.B. Weiss

Σκηνοθεσία

Daniel Sackheim

Ηθοποιοί

Liam Cunningham – Davos Seaworth
Kit Harington – Jon Snow
Carice van Houten – Melisandre
Kristofer Hivju – Tormund Giantsbane
John Bradley – Samwell Tarly
Hannah Murray – Gilly
Isaac Hempstead Wright – Bran Stark
Max von Sydow – Three-Eyed Raven
Emilia Clarke – Daenerys Targaryen
Conleth Hill – Lord Varys
Peter Dinklage – Tyrion Lannister
Nathalie Emmanuel – Missandei
Jacob Anderson – Grey Worm
Lena Headey – Cersei Lannister
Nikolaj Coster-Waldau – Jaime Lannister
Anton Lesser – Qyburn
Julian Glover – Grand Maester Pycelle
Diana Rigg – Olenna Tyrell
Ian Gelder – Kevan Lannister
Roger Ashton-Griffiths – Mace Tyrell
Dean-Charles Chapman – Tommen Baratheon
Jonathan Pryce – High Sparrow
Maisie Williams – Arya Stark
Tom Wlaschiha – Jaqen H’ghar
Iwan Rheon – Ramsay Bolton
Natalia Tena – Osha
Art Parkinson – Rickon Stark
Owen Teale – Alliser Thorne

  Ταξιδιώτης στο χρόνο - Predestination - 2014

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.