Γερόλυκοι - Old Dogs - 2009 .: Cinema .: Ματιά
 

Γερόλυκοι – Old Dogs – 2009

Η ταινία «Γερόλυκοι – Old Dogs» είναι μια υπέροχη οικογενειακή κωμωδία που θα σας χαρίσει πολύ πολύ γέλιο για 88 συνεχόμενα λεπτά.

Γράφει: E Α
Γερόλυκοι – Old Dogs – 2009

Διάρκεια:
88 λεπτά

Υπόθεση

Ο Charlie και ο Dan είναι δύο ώριμοι άντρες και πετυχημένοι διαφημιστές. Εκτός από φίλοι επί τριάντα ολόκληρα χρόνια είναι και συνέταιροι. Εμείς τους συναντάμε στην πιο κρίσιμη περίοδο για την δουλειά τους. Πρόκειται να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία με έναν Ιάπωνα επιχειρηματία, η οποία θα φέρει αρκετά εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Αυτό που ξέχασα να σας πω, είναι ότι και οι δύο είναι ελεύθεροι και εντελώς άσχετοι με το τι εστί… παιδιά!
Πως τα φέρνει όμως η ζωή μερικές φορές… Ο Dan βρίσκεται να είναι πατέρας όχι ενός, αλλά δύο παιδιών τα οποία πρέπει και να φροντίσει για δύο εβδομάδες. Στον άθλο αυτό θα τον βοηθήσει ο Charlie, όμως το τι θα καταφέρουν είναι μια άλλη υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς, που θα τους παρακολουθήσουμε από το σπίτι μας, θα γελάσουμε με την ψυχή μας!

Κριτική και εντυπώσεις

Η ταινία «Γερόλυκοι – Old Dogs» είναι μια υπέροχη οικογενειακή κωμωδία που θα σας χαρίσει πολύ πολύ γέλιο για 88 συνεχόμενα λεπτά. Το σενάριο είναι χτισμένο γύρω από μια ιδέα που έχουμε συναντήσει και σε άλλες ταινίες του Hollywood… εργένης άντρας ή γυναίκα, καλούνται να περάσουν κάποιες μέρες φροντίζοντας ένα παιδί. Η υλοποίηση αυτής της ιδέας στο συγκεκριμένο φιλμ έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ταινία στην οποία ο αείμνηστος Robin Williams για μια ακόμα φορά ζωγραφίζει με τις υποκριτικές του ικανότητες. Πέρα από το άφθονο γέλιο; Θα σας συγκινήσει σε ένα δυο σημεία και θα σας δώσει και λίγη τροφή για σκέψη μετά το τέλος της! Σε κάποια από τις επόμενες οικογενειακές βραδιές κινηματογράφου, επιλέξτε την… δεν θα χάσετε! 🙂

Γερόλυκοι – Old Dogs – Trailer

Old Dogs  Official Theatrical TrailerOld Dogs Official Theatrical Trailer

Συντελεστές

Σενάριο

David Diamond, David Weissman

Σκηνοθεσία

Walt Becker

Ηθοποιοί

John Travolta – Charlie
Robin Williams – Dan
Kelly Preston – Vicki
Conner Rayburn – Zach
Ella Bleu Travolta – Emily
Lori Loughlin – Amanda
Seth Green – Craig
Bernie Mac – Jimmy Lunchbox
Matt Dillon – Barry
Ann-Margret – Martha
Rita Wilson – Jenna
Amy Sedaris – Condo Woman
Residente Residente – Tattoo Artist
Sab Shimono – Yoshiro Nishamura
Kevin Yamad – Riku

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.