Good Girls - 2018- .: TV Shows .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Good Girls – 2018-

Καλοτραβηγμένη, φροντισμένη στη λεπτομέρεια και φρέσκια σε όλα της τα σημεία.

Γράφει:

Good Girls - 2018

Διάρκεια:
43 λεπτά / επεισόδιο

Υπόθεση:

Η Ruby (Retta), η Annie (Mae Whitman) και η Beth (Christina Hendricks) είναι κολλητές φίλες· οι δύο τελευταίες είναι επιπλέον και αδελφές. Η κάθε μία τους αντιμετωπίζει ποικίλα προβλήματα στην οικογένειά της με κυρίαρχο -ως είθισται- το οικονομικό!

Κάποια στιγμή έχουν την φαεινή ιδέα να ληστέψουν ένα σουπερμάρκετ! Και ποιο λέτε ότι επιλέγουν; Μα φυσικά το πιο ακατάλληλο! Αυτό στο οποίο εργάζεται η Annie. Γιατί ακατάλληλο; Γιατί πρώτον κατά την διάρκεια της ληστείας -ναι η ιδέα πραγματοποιήθηκε- ο υπεύθυνος του καταστήματος (ένα καθικάκι ολκής) αναγνωρίζει την Annie από ένα τατουάζ, και δεύτερον η λεία τους είναι πολλαπλάσια της αναμενόμενης.

Ξέρω θα μου πείτε, το ότι βρήκαν και πήραν από το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν ότι θα περιέχει είναι κακό; Δεν είναι απλά κακό… είναι θανάσιμα επικίνδυνο, μιας και αυτά τα χρήματα συνδέονται άμεσα με τον Rio· έναν διακινητή ναρκωτικών που δεν αστειεύεται καθόλου μα καθόλου!

Ο Rio φυσικά απαιτεί την επιστροφή των χρημάτων (μέρος των οποίων οι ηρωίδες μας έχουν ήδη ξοδέψει) και μάλιστα με τόκο! Μία μόνο λύση διαφαίνεται στον ορίζοντα των τριών γυναικών. Θα κάνουν για τον Rio ένα θέλημα… και έτσι αρχίζουν όλα!

Κριτική και εντυπώσεις:

Για την εξαιρετική τηλεοπτική σειρά «Good Girls» έχουν προγραμματιστεί 10 επεισόδια μέσα στο 2018. Αν θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος -κάτι που εύχομαι ολόψυχα- είναι κάτι που δεν γνωρίζω.

Το σενάριό της είναι πάρα πολύ καλό, όπως πάρα πολύ καλές είναι και οι ερμηνείες των ηθοποιών… οι εκφράσεις της Retta είναι από μόνες τους ένας λόγος να παρακολουθήσετε τη «Good Girls».

Καλοτραβηγμένη, φροντισμένη στη λεπτομέρεια και φρέσκια σε όλα της τα σημεία θα σας χαρίσει απολαυστικές ώρες τηλεθέασης και θα σας χαρίσει και μικρά πραγματάκια για να σκεφτείτε λίγο παραπέρα.

Την χάρηκα από την αρχή κιόλας του πρώτου επεισοδίου και με αγωνία κάθε εβδομάδα περιμένω το νέο. Εσείς;

Good Girls – Trailer

'Good Girls' Series First Look‘Good Girls’ Series First Look

Συντελεστές:

Σενάριο:

Jenna Bans, Bill Krebs, Marc Halsey, Jenna Lamia, Des Moran, Nicole Paulhus, Jeannine Renshaw, Mark Wilding

Σκηνοθεσία:

Dean Parisot, Sarah Pia Anderson, Kenneth Fink, So Yong Kim, Sharat Raju, Nzingha Stewart

Ηθοποιοί:

Retta – Ruby Hill
Mae Whitman – Annie Marks
Christina Hendricks – Beth Boland
Kaitlyn Oechsle – Emma
Braxton Bjerken – Kenny
Reno Wilson – Stan Hill
Manny Montana – Rio
Lidya Jewett – Sara Hill
Matthew Lillard – Dean Boland
Izzy Stannard – Sadie Marks
David Hornsby – Boomer
Sutton Johnston – Danny
Mila Middleswarth – Jane
Caleb Emery – Baby Tyler
Zach Gilford – Gregg
Danny Boyd Jr. – Harry
Jayvo Scott – Dags
Carlos Aviles – Tatted Guy
James Lesure – FBI Agent Turner
Sally Pressman – Nancy

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.