Μαχητές των δρόμων 8 - The fate of the furious - 2017 .: Cinema .: Ματιά
 

Μαχητές των δρόμων 8 – The fate of the furious – 2017

Εντάξει, αν καίγεστε τόσο πολύ, δείτε την, αλλά να είστε έτοιμοι να έρθετε αντιμέτωποι με την επιτομή του όρου «Αμερικανιά».

Γράφει:
Μαχητές των δρόμων 8 – The fate of the furious – 2017

Μαχητές των δρόμων 8
Διάρκεια:
136 λεπτά

Υπόθεση:

Ο Dom και η Letty έχουν πάει στη Κούβα για ταξίδι του μέλιτος. Ένα ταξίδι που θα διακοπεί πριν καλά καλά αρχίσει από την ξαφνική φυγή του Dom μετά από τη συνάντηση του με την διεθνή τρομοκράτισσα -και για πολλούς ανύπαρκτο πρόσωπο- Cipher. Ένας αγώνας επιβολής και παγκόσμιας κυριαρχίας ξεκινά με αιχμή του δόρατος των δύο αντιμαχόμενων παρατάξεων να είναι από την μία ο Dom και από την άλλη όλοι όσους εκείνος θεωρεί «οικογένεια». Με ποιο τρόπο η Cipher αναγκάζει τον εκτός νόμου -αλλά με την δική του ηθική- ήρωα να πάει ενάντια σε όσα του λέει η λογική και η καρδιά του; Η εξέλιξη καθώς και η κατάληξη της ιστορίας μας… επί της οθόνης!

Κριτική και εντυπώσεις:

Ξεκινώντας να δεις μια ταινία της σειράς «Fast and Furious», πάνω κάτω ξέρεις τι πρόκειται να δεις. Όμορφα κορμιά, πανέμορφα και γρήγορα αυτοκίνητα, δράση, σασπένς και μια ευτυχή κατάληξη. Και η όγδοη αυτή ταινία δεν ξεφεύγει από την αναμενόμενη πεπατημένη, αλλά το παρακάνει λιγάκι! Το παρακάνει στις αμερικανιές… είπαμε να βλέπουμε απίστευτα πράγματα αλλά να υπάρχει και κάποια σχετική σύνεση βρε παιδιά… δεν θα αρχίσω να σας απαριθμώ τα “πράγματα και θαύματα” της «Μαχητές των δρόμων 8 – The fate of the furious», ούτε καν θα κάνω σταχυολόγηση μερικών από αυτών… και στις δύο περιπτώσεις θα νυχτώναμε!!!
Εντάξει, αν καίγεστε τόσο πολύ, δείτε την, αλλά να είστε έτοιμοι να έρθετε αντιμέτωποι με την επιτομή του όρου «Αμερικανιά». Δεν θυμάμαι καν πόσες φορές -μέσα στα 136 λεπτά θέασής της- είπα: ε, δεν μας… τώρα! Χαχαχα 😉

Μαχητές των δρόμων 8 – The fate of the furious – Trailer (Greek subs)

ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 8 (FAST & FURIOUS 8) - TRAILER (GREEK SUBS)ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 8 (FAST & FURIOUS 8) – TRAILER (GREEK SUBS)

Συντελεστές:

Σενάριο:

Chris Morgan, Gary Scott Thompson

Σκηνοθεσία:

F. Gary Gray

Ηθοποιοί:

Vin Diesel – Dom
Jason Statham – Deckard
Dwayne Johnson – Hobbs
Michelle Rodriguez – Letty
Tyrese Gibson – Roman
Ludacris Ludacris – Tej Parker
Charlize Theron – Cipher
Kurt Russell – Mr. Nobody
Nathalie Emmanuel – Ramsey
Luke Evans – Owen
Elsa Pataky – Elena
Kristofer Hivju – Rhodes
Scott Eastwood – Little Nobody
Patrick St. Esprit – DS Allan
Janmarco Santiago – Fernando
Luke Hawx – Miller
Eden Estrella – Sam
Tego Calderon – Leo
Don Omar – Santos
Michael W. Broomer – Big Mike
Celestino Cornielle – Raldo

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.