Μόνο Πάνω... Από Το Πτώμα Της - Over Her Dead Body - 2008 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μόνο Πάνω… Από Το Πτώμα Της – Over Her Dead Body – 2008

Θα σας διασκεδάσει, θα σας κάνει να γελάσετε αρκετές φορές με την ψυχή σας και επιπλέον θα ακουμπήσει και την ρομαντική σας πλευρά σε κάποιες σκηνές.

Γράφει:

Μόνο πάνω... από το πτώμα της
Διάρκεια:
95 λεπτά

Υπόθεση

Η Kate και ο Henry είναι έτοιμοι να παντρευτούν. Όμως, την ημέρα του γάμου τους και ενώ η Kate επιμελείται τις λεπτομέρειες της δεξίωσης που θα ακολουθήσει, παθαίνει ένα θανατηφόρο ατύχημα. Εκείνη αποδημεί εις Κύριον, μην εγκαταλείποντας το στρυφνό του χαρακτήρος της, ενώ εκείνος βυθίζεται στην θλίψη και την κατάθλιψη.
Ένα χρόνο αργότερα η αδερφή του Henry, η Chloe, τον πείθει να επισκεφθεί ένα μέντιουμ με σκοπό να βγει από το τέλμα εάν καταφέρει να έρθει σε κάποια υποτυπώδη επαφή με την νεκρή αγαπημένη του. Η Ashley, το μέντιουμ, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ατόμου που αν και στην αρχή δεν καταφέρνει να βοηθήσει τον Henry, στην συνέχεια βρίσκει άλλες οδούς για να διώξει την θλίψη από πάνω του… μέχρι που εμφανίζεται στο προσκήνιο το φάντασμα της Kate και τα κάνει όλα… μην πω, μας διαβάζουν και μικρά παιδιά! Η συνέχεια της ιστορίας; Ε, δείτε την ταινία βρε…

Κριτική και εντυπώσεις

Ταινίες όπου φαντάσματα δημιουργούν αστείες -για εμάς που τις παρακολουθούμε από την ασφάλεια του καναπέ μας- καταστάσεις υπάρχουν αρκετές. Η «Μόνο πάνω… από το πτώμα της – Over her dead body» είναι θαρρώ μια από τις καλύτερες του είδους. Θα σας διασκεδάσει, θα σας κάνει να γελάσετε αρκετές φορές με την ψυχή σας και επιπλέον θα ακουμπήσει και την ρομαντική σας πλευρά σε κάποιες σκηνές, ιδίως προς το τέλος. Το γλυκούλι σενάριο και οι καλές ερμηνείες των ηθοποιών είναι αυτά που την κάνουν μια από τις ορθές επιλογές για χαλαρές βραδιές κινηματογράφου στο σπίτι. Δείτε την! 🙂

Μόνο Πάνω… Από Το Πτώμα Της – Over Her Dead Body – Trailer

Over Her Dead Body - Original Theatrical TrailerOver Her Dead Body – Original Theatrical Trailer

Συντελεστές

Σενάριο

Jeff Lowell

Σκηνοθεσία

Jeff Lowell

Ηθοποιοί

Eva Longoria – Kate
Paul Rudd – Henry
Lake Bell – Ashley
Jason Biggs – Dan
Lindsay Sloane – Chloe
Stephen Root – Sculptor
William Morgan Sheppard – Father Marks
Wendi McLendon-Covey – Lona
Ali Hillis – Karen
Deborah Theaker – Mary
Natalia Safran – Bride
Andy Kreiss – Groom
Ben Livingston – Minister
Jack Conley – Cab Driver
Kali Rocha – Angel
Colin Fickes – Don
Armen Weitzman – Tom
Bru Muller – Rude Customer
Richard Tillman – Gym Employee
Freddy Andreiuci – Hot Dog Vendor
Brooke Bloom – Margaret’s Owner
Edith Fields – Mrs. Williams
Heather Mazur – Sue
Misha Collins – Brian
Patricia Belcher – Helen
Sam Pancake – Bill

Παραγωγή και Διανομή

Gold Circle Films
The Safran Company
Dead Fiancée Productions
Audio Visual

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.