Ματιά

Μπρίτζερτον | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Το Μπρίτζερτον, σε παραγωγή της Shondaland, κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου, μόνο στο Netflix. Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4 ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ δες όλες τις εταιρείες Σχετικά με […]

Μπρίτζερτον | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=lrw_w9mLpAk

Στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Το Μπρίτζερτον, σε παραγωγή της Shondaland, κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου, μόνο στο Netflix.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με πάνω από 195 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Μπρίτζερτον | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Ψάχνοντας την αληθινή αγάπη στην ανταγωνιστική υψηλή κοινωνία του Λονδίνου, η Δάφνη Μπρίτζερτον βρίσκει τον δάσκαλό της σε έναν γοητευτικό δούκα που είναι κατά του γάμου.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα