Ματιά

Ο Καουμπόι της Ασφάλτου | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Ενώ περνάει το καλοκαίρι στη Βόρεια Φιλαδέλφεια, ένας προβληματικός έφηβος (Κέιλεμπ Μακλάφλιν) εγκλωβίζεται ανάμεσα στην παρανομία και τη ζωντανή υποκουλτούρα του αποξενωμένου πατέρα του (Ίντρις Έλμπα) ως αστικού καουμπόι. Μια ταινία εμπνευσμένη από το […]

Ο Καουμπόι της Ασφάλτου | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=XGzCLKPD-iM

Ενώ περνάει το καλοκαίρι στη Βόρεια Φιλαδέλφεια, ένας προβληματικός έφηβος (Κέιλεμπ Μακλάφλιν) εγκλωβίζεται ανάμεσα στην παρανομία και τη ζωντανή υποκουλτούρα του αποξενωμένου πατέρα του (Ίντρις Έλμπα) ως αστικού καουμπόι. Μια ταινία εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα "Ghetto Cowboy" του Γκ. Νέρι, ο "Καουμπόι της Ασφάλτου" σε σκηνοθεσία Ρίκι Στομπ περιλαμβάνει τους Τζάρελ Τζερόμ, Μπάιρον Μπάουερς, Λορέιν Τουσέντ και Κλίφορντ "Μέθοντ Μαν" Σμιθ. Στο Netflix, στις 2 Απριλίου.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ο Καουμπόι της Ασφάλτου | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα