Ματιά

Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη | Επίσημο teaser | Netflix

Ο διευθυντής παραγωγής Κέβιν Σμιθ παρουσιάζει μια επική ιστορία, η οποία ξεκινά από εκεί που σταμάτησε η σειρά της δεκαετίας του ’80 και επαναφέρει στον κόσμο τη δύναμη του Γκρέισκαλ. Το μέρος 1 του […]

Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη | Επίσημο teaser | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=6uL1nrCGLFU

Ο διευθυντής παραγωγής Κέβιν Σμιθ παρουσιάζει μια επική ιστορία, η οποία ξεκινά από εκεί που σταμάτησε η σειρά της δεκαετίας του ’80 και επαναφέρει στον κόσμο τη δύναμη του Γκρέισκαλ.
Το μέρος 1 του "Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη" κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου, μόνο στο Netflix.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη | Επίσημο teaser | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα