16 Ιανουαρίου 2025 κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα
1950, Μεξικό.
Ο Γουίλιαμ Λι (Ντάνιελ Κρεγκ), ένας Αμερικανός ομογενής στην Πόλη του Μεξικού στις αρχές του 50, περνά τις μέρες του σχεδόν εντελώς μόνος, εκτός από μερικές επαφές με άλλα μέλη της μικρής αμερικανικής κοινότητας, όπως είναι ο Τζο (Jason Schwartzman).
Η συνάντησή του με τον Γιουτζίν Άλερτον (Drew Starkey), έναν νέο φοιτητή και πρώην στρατιώτη στην πόλη, του δείχνει, για πρώτη φορά, ότι μπορεί τελικά να είναι δυνατό να δημιουργήσει μια στενή σχέση με κάποιον.
Σκηνοθεσία: Luca Guadagnino
Με τους: Daniel Craig, Daan de Wit, Jason Schwartzman, Colin Bates
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.