Ματιά

Ράγκναροκ: Σεζόν 2 | Επίσημο teaser | Netflix

Τι κάνεις όταν είσαι ένα 17χρονο λυκειόπαιδο που μόλις έμαθε ότι πρέπει να τα βάλει με έναν αρχαίο και εξαιρετικά ισχυρό εχθρό που απειλεί μια ολόκληρη πόλη και ίσως και μια ολόκληρη χώρα; Ο […]

Ράγκναροκ: Σεζόν 2 | Επίσημο teaser | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=OG1A2tqKPJs

Τι κάνεις όταν είσαι ένα 17χρονο λυκειόπαιδο που μόλις έμαθε ότι πρέπει να τα βάλει με έναν αρχαίο και εξαιρετικά ισχυρό εχθρό που απειλεί μια ολόκληρη πόλη και ίσως και μια ολόκληρη χώρα; Ο Μάγκνε αναζητά απαντήσεις και συμμάχους, αλλά θα τα καταφέρει εγκαίρως; Η σεζόν 2 του "Ράγκναροκ" έρχεται στις 27 Μαΐου.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ράγκναροκ: Σεζόν 2 | Επίσημο teaser | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το μυθικό χάος παραμονεύει ενώ ο Μάγκνε αγωνίζεται κατά των γιγάντιων εχθρών του και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις ανεξέλεγκτες θεϊκές δυνάμεις του αδελφού του.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα