Ματιά

Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι | Τρέιλερ χαρακτήρων | Netflix

Ο κόσμος του Resident Evil, που συνδυάζει τρόμο, δράση και σασπένς, έρχεται μέσα από όμορφα και ρεαλιστικά γραφικά σε μια ολοκαίνουρια επική περιπέτεια χωρίς προηγούμενο! Το "Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι" θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον […]

Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι | Τρέιλερ χαρακτήρων | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=hqEOJG5Molo

Ο κόσμος του Resident Evil, που συνδυάζει τρόμο, δράση και σασπένς, έρχεται μέσα από όμορφα και ρεαλιστικά γραφικά σε μια ολοκαίνουρια επική περιπέτεια χωρίς προηγούμενο!

Το "Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι" θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Ιούλιο του 2021, μόνο στο Netflix.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι | Τρέιλερ χαρακτήρων | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα