Η Τελευταία Μονομαχία (The Last Duel) 2021 .: Cinema .: Ματιά
 

Η Τελευταία Μονομαχία (The Last Duel) 2021

Η Τελευταία Μονομαχία (The Last Duel) κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Οκτωβρίου 2021

Γράφει: Matia Gr
Η Τελευταία Μονομαχία (The Last Duel) 2021

Η Τελευταία Μονομαχία (The Last Duel). Υπόθεση

Ο Carrouges είναι ένας αξιοσέβαστος ιππότης, διάσημος για τη γενναιότητά του και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο πεδίο της μάχης. Ο Le Gris είναι ένας Νορμανδός ακόλουθος, του οποίου η ευφυΐα και η ευφράδεια τον καθιστούν έναν από τους πλέον αξιοθαύμαστους ευγενής στα δικαστήρια. Όταν η σύζυγος του Carrouges, η Marguerite (Jodie Comer), δέχεται βίαιη επίθεση από τον Le Gris, μια κατηγορία την οποία εκείνος αρνείται, εκείνη δεν δέχεται να παραμείνει σιωπηλή και κατηγορεί ευθέως τον κακοποιητή της, μια πράξη απαράμιλλου θάρρους που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η επακόλουθη μονομαχία μέχρι θανάτου θέτει τη μοίρα και των τριών στα χέρια του Θεού.

Η Τελευταία Μονομαχία (The Last Duel). Κριτική και Εντυπώσεις

Το ιστορικό αυτό έπος διαδραματίζεται στα μέσα του Εκατονταετούς Πολέμου και πραγματεύεται την καθεστηκυία εξουσία των ανδρών, τις αδυναμίες της δικαιοσύνης και τη δύναμη και το σθένος μιας γυναίκας που είναι πρόθυμη να υπερασπιστεί ολομόναχη την αλήθεια. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία ξετυλίγει μακροχρόνιες εικασίες για την τελευταία επίσημη μονομαχία στη Γαλλία ανάμεσα στον Jean de Carrouges (Matt Damon) και τον Jacques Le Gris (Adam Driver), δύο φίλων που κατέληξαν να γίνουν άσπονδοι εχθροί.

Η Τελευταία Μονομαχία (The Last Duel) 2021 trailer (greek subs)

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ (The Last Duel) - trailer (greek subs)Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ (The Last Duel) – trailer (greek subs)

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Με τους: Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon, Ben Affleck

  BLACKPINK: THE MOVIE στα Village Cinemas | 25 & 31 Αυγούστου 2021

#TheLastDuel #JodieCorner #MatDamon #AdamDriver #BenAffleck

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.