The Prince - 2014 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

The Prince – 2014

Ένας πρώην εκτελεστής αναγκάζεται να γυρίσει στα παλιά όταν απαγάγουν την κόρη του

Γράφει:
The Prince - 2014

the prince 2014Διάρκεια:
93 λεπτά

Υπόθεση

Ο Paul (Jason Patric) δουλεύει ως μηχανικός αυτοκινήτων σε μια μικρή πόλη του Μισσισσιπή. Επειδή η κόρη του Beth (Gia Mantegna) σπουδάζει σε άλλη πόλη, επικοινωνούν μέσω Skype. Λίγες μέρες πριν η Beth επιστρέψει σπίτι, η κλήση κόβεται απότομα ενώ μιλάει με τον πατέρα της. Προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της ξανά την επομένη και απαντάει στο κινητό της κάποιος άγνωστος! Αποφασίζει λοιπόν να τα παρατήσει όλα και να πάει να την βρει.

Όταν φτάνει στο σπίτι της και δεν του ανοίγει κανείς, σπάει την κλειδαριά και μπαίνει. Παίρνει μαζί του μια φωτογραφία της κόρης του με μια φίλη της και βγαίνει στους δρόμους να βρει πληροφορίες. Έτσι βρίσκει την Angela (Jessica Lowndes) και ξεκινούν μαζί να βρουν την Beth που έχει μπλέξει με τον Pharmacy (50 Cent) έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών. Ο Paul όμως έχει το δικό του σκοτεινό παρελθόν: είναι ένας εκτελεστής που αποσύρθηκε πριν από είκοσι χρόνια, όταν αντί να σκοτώσει τον Omar (Bruce Willis), σκότωσε καταλάθος την οικογένειά του.

Κριτική και εντυπώσεις

the prince 2014Ο Prince θα μπορούσε να είναι μια ωραία, αν και μέτρια, ταινία δράσης. Αυτό όμως που την χαντακώνει, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο ή ελπίδα, είναι η σκηνοθεσία του Brian Miller. Θα μπορούσαν να την προβάλουν στις σχολές κινηματογράφου στο μάθημα “Τι Δεν Πρέπει Να Κάνεις Όταν Σκηνοθετείς”. Δε με πιστεύετε; Δείτε τη σκηνή με τη δολοφονία στην πισίνα!

Ο μόνος ηθοποιός που παίζει καλά παρά την “φάλτσα” σκηνοθεσία είναι ο Bruce Willis. Ο John Cusack είναι ίσως στην χειρότερη στιγμή της καριέρας του, η Jessica Lowndes συμπρωταγωνίστεί όπως-όπως και ο 50 Cent καμαρώνει τον τρίλεπτο ρόλο του ως έμπορος ναρκωτικών… άστα να πάνε. Την παραγωγή χρηματοδότησαν η βρετανική εταιρεία The Fyzz Facility και ο Prince Yoohanhwesa. Δε ξέρω μέχρι πού θα φτάσει η Ασιατική Εισβολή στο Hollywood τώρα που οι αμερικάνοι χρηματοδότες σπανίζουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο ηθοποιός Jung Ji-Hoon δεν θα ηγηθεί… ήταν απογοητευτικός ως δεξί χέρι του Bruce Willis.

[amazon the prince with bruce willis ]

Ατάκα από την ταινία The Prince – 2014

Paul: Είδες κάποιο από αυτά τα κορίτσια απόψε;
bouncer: Δε ξέρω δικέ μου. Μετά από λίγο καιρό, όλες μου φαίνονται ίδιες.

Ατάκα από την ταινία The Prince – 2014

Περπάτησες στο δωμάτιο προς τα εμένα, πάτησες τα πτώματα, ερχόσουν για μένα, ήταν λες και… λες και μπορούσες να μυρίσεις ότι υπήρχε κάποιος ακόμα ζωντανός στο δωμάτιο. Έβαλες το πιστόλι σου στο κεφάλι μου. Περίμενα ότι θα πατήσεις τη σκανδάλη. Έκλεισα τα μάτια μου. Δεν πυροβόλησες. Όταν μάζεψα τα κουράγια μου και άνοιξα τα μάτια μου, είχες φύγει.

Ατάκα από την ταινία The Prince – 2014

Omar: Όσοι έχουν ακρωτηριαστεί, νιώθουν ακόμη τον πόνο στο άκρο που έχουν χάσει, κι ας μην είναι πια εκεί. Αυτόν τον πόνο νιώθω.

The Prince – Trailer

The Prince Official Trailer (2014) - Bruce Willis Action Movie HDThe Prince Official Trailer (2014) – Bruce Willis Action Movie HD

[amazon the prince with bruce willis ]

Συντελεστές

Σενάριο

Andre Fabrizio, Jeremy Passmore

Σκηνοθεσία

Brian A Miller

Ηθοποιοί

Bruce Willis – Omar
John Cusack – Sam
Tara Holt – Candice
Jessica Lowndes – Angela
50 Cent – The Pharmacy
Jason Patric – Paul
Johnathon Schaech – Frank
Gia Mantegna – Beth
Rain (Jung Ji-Hoon) – Mark
Courtney B Turk – Maegan
Don Harvey – Reilly
Tyler J. Olson – Eddie
Jaylen Moore – Raffi
Tim Fields – Jimmy
Natalie Light – Sara

Α.Α.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.